Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie przez wrzucanie do grupy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Zarabianie przez wrzucanie do grupy (/Temat-Zarabianie-przez-wrzucanie-do-grupy-144594)

Zarabianie przez wrzucanie do grupy - trynox - 22-02-2017 02:24

Cześć, ostatnio myślałem nad zarabianiem w intenecie, mam 0 doświadczenia, więc wpadło mi do głowy, że spróbuję zarobić na fb.
Mam 3 fejk konta na facebooku, przerobiłem je na profilowe dziewczyn i powrzucałem posty na grupy typu poznajmy się, myślę, że jutro będę mieć po 250 znajomych.
Czy da się coś zarobić dodająć wszystkie te osoby do 1 grupy, a następnie wrzucając tam posty typu darmowe doładowania, ale trzeba dodać znajomych i podać telefon/wejść w skrócony link?
Nie mam żadnego doświadczenia, dlatego nie mam narazie innych pomysłów.
Aha, czy konta na fb są cośwarte? Te mają po 2/3 lata.

RE: Zarabianie przez wrzucanie do grupy - Maro - 22-02-2017 10:07

Jeśli jednego dnia na nowe konta przyjmiesz 250 znajomych(dobra nie przyjmiesz) to jutro konta nie bedzie Smile
Spokojnie powoli dodawaj znajomych z 50 na dzien max Smile itp itd

RE: Zarabianie przez wrzucanie do grupy - maniek250 - 22-02-2017 10:15

@up a to akurat zależy Big Grin Do niektórych kont przyjmowałem po 600 znajomych dziennie i wszystko było ok

RE: Zarabianie przez wrzucanie do grupy - trynox - 22-02-2017 11:47

Okej, będę wrzucać powoli do znajomych.
Jakieś inne wskazówki, żeby to konto nie spadło za szytbko?

RE: Zarabianie przez wrzucanie do grupy - Hopekk94 - 22-02-2017 12:06

Powiem tak . Czasem konto padalo po akceptacji 50 a zasem nie padalo po 300 na raz. Chyba zalezy od ilosci zgloszen na konto albo ile fejkow np z twoim zdj zostalo zbanowanych

RE: Zarabianie przez wrzucanie do grupy - Saa - 24-02-2017 11:16

Czy profil który akceptuje zgłoszenia też jest narażony na ban ?
Myślałem że tylko ten który wysyła...

I kolejne pytanie - czy mając znajomych i zakładając grupę, czy tutaj mogę ich z automatu dodać, czy też wysyłam tylko zaproszenia ? I czy mogę wysłać jednego dnia 1000 zaproszeń do moich znajomych ?

dzięki