MarketGlory - Test serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: MarketGlory - Test serwisu (/Temat-MarketGlory-Test-serwisu-144461) |
MarketGlory - Test serwisu - Monster980 - 19-02-2017 19:40 Siemka. Postanowiłem założyć trochę nietypowy dziennik pracy o grze MarketGlory - pewnie paru osobą znana innym może mniej, więc przytoczę temat: MarketGlory - jest to strategiczna gra przeglądarkowa, dająca możliwość między innymi otworzenia własnej firmy jak i pracowania w innych firmach, możemy także przeprowadzić walkę z innymi graczami bądź na arenie. Oczywiście nie nastawiam się teraz na jakikolwiek zysk, traktuję to jako zabawę . Chce sprawdzić jakie możliwości ma gra oraz po jakim czasie będę mógł zlecić pierwszą wypłatę. Mam nadzieję, że znajdzie się parę osób, których zainteresuje mój dziennik Informacje o moich postępach będę dodawał co tydzień. Z racji, że zacząłem tydzień temu, pierwszy post jest już dziś. Dzień 1
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dzień 2
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dzień 3
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dzień 4
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dzień 5
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dzień 6
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Dzień 7
Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Stan konta:
Euro: 0 Gold: 0 PLN: 60 |