Statystyki na Instagram - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Instagram (/Forum-Instagram-453) +--- Wątek: Statystyki na Instagram (/Temat-Statystyki-na-Instagram-144444) |
Statystyki na Instagram - Densi - 19-02-2017 13:21 Witam. Gdzie trzeba wejść żeby zobaczyć statystyki na instagramie. Chodzi mi głownie o zasięg i wyświetlenia danego posta. RE: Statystyki na Instagram - Densi - 26-02-2017 21:24 nikt nic nie wie? RE: Statystyki na Instagram - Mili506 - 20-03-2017 21:06 Musisz przełączyć na profil firmowy !! w UStawieniach masz takie coś ( to łączy ciebie z facebookiem , twoim kontem i wtedy będziesz mieć podgląd w statystyki , nie będzie w nich nic bo będą dopiero zliczać te posty itp od momentu kiedy włączyłeś ten profil firmowy , starsze posty nie są brane pod uwagę ) i jeszcze ważna kwestia , że aby przełączyć na profil firmowy musisz mieć profil publiczny . ( jakbyś był zainteresowany wspólną reklamą swoich konto to pisz na priv ) RE: Statystyki na Instagram - Densi - 31-03-2017 13:03 Ten profil publiczny to musi być na instagramie? Żeby połączyć konto na facebooku to musi być to fanpage? RE: Statystyki na Instagram - Mili506 - 04-04-2017 21:13 jak ja to robiłem to musiałem połączyć z fanpage ( nie jestem pewien czy jest koniecznosć mieć tego fanpage czy wystarczy same konto na fb ) , tak , podaj link do konta to powiem ci czy jest publiczne . |