Programy do wysyłania wiadomości na czatach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Programy do wysyłania wiadomości na czatach (/Temat-Programy-do-wysylania-wiadomosci-na-czatach-144441) |
Programy do wysyłania wiadomości na czatach - American Jewelry - 19-02-2017 11:35 Programy do wysyłania wiadomości na czatach Czat flooder Program służy do wysyłania masowo wiadomości bez konieczności ich pisania na Czatach , grach ,komunikatorach,itp. Program dzięki możliwości ustawienia miejsca wysyłania wiadomości potrafi wysyłać je na dowolnej przeglądarce pod dowolną rozdzielczością Wersje demo dostępne do wybróbowania na stronie : KLIKNIJ TUTAJ Informacje o ograniczeniach w wersji demo W wersji demo program do wysyłanej wiadomości dopisuje adres mojej strony, w pełnej wersji już tego program nie robi i możesz reklamować dowolną treść. RE: Programy do wysyłania wiadomości na czatach - precell - 19-02-2017 11:48 To Ty jesteś autorem tamtej strony? Zaktualizowałbyś te swoje boty :-) RE: Programy do wysyłania wiadomości na czatach - American Jewelry - 19-02-2017 11:58 (19-02-2017 11:48)precell napisał(a): To Ty jesteś autorem tamtej strony? Nie jestem autorem udostępniłem tylko link do ich strony do wersji demo programów które w 100% za darmo można korzystać. RE: Programy do wysyłania wiadomości na czatach - xBielu - 19-02-2017 12:02 Przyda sie, leci repucik RE: Programy do wysyłania wiadomości na czatach - helix - 22-02-2017 10:22 Muszę spróbować dam ci repucik RE: Programy do wysyłania wiadomości na czatach - helix - 22-02-2017 12:54 Nie da się go pobrać RE: Programy do wysyłania wiadomości na czatach - GaaraP - 23-03-2017 16:38 Nie można pobrać :/ |