Reklamę na Fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Reklamę na Fanpage (/Temat-Reklame-na-Fanpage-144248) |
Reklamę na Fanpage - radek0389 - 14-02-2017 20:55 1.Nazwa przedmiotu :Kupię reklamę/post na twoim FP 2.Opis przedmiotu :Potrzebuję zdobyć ruch na moją stronę, gdzie mam podpiętą apkę facebook. Docelowo ruch ma konwertować na zdobyte tokeny. Chciałbym kupić podpięty post (lub inną zaproponowaną formę) na fanpage, z viralowym tekstem. Najlepiej na duże FP o tematyce lifestylowej, funny itp. Aby wygenerować duże wejść w link. Proszę o podanie w temacie ilości lajków na fp i najlepiej szacunkową ilość wejść w link (na podstawie poprzednich publikacji) 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :Proszę o zgłoszenia w temacie 5.Cena :1-50 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot :paypal, przelew bankowy RE: Reklamę na Fanpage - Hopekk94 - 14-02-2017 21:53 Moze byc grupa tematyka ogloszenia, poznajmy sie. Sa i normalne ogloszenia i towarzyskie Grupa 22k . Tyle ze nie jest otwarta i nie moge tego zmienic I mam jeszcze grupe 5k ogloszenia poslska . Bez towarzyskich. Jakby co pisz pw jutro moge podeslac linki RE: Reklamę na Fanpage - YalQus - 24-09-2017 13:58 ... ........ Reklamę na Fanpage - Artinesse - 09-01-2018 11:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |