Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! (/Temat-Zestaw-Allegro-Zachecaj-ludzi-do-kupna-Twoich-przedmiotow-144135) Strony: 1 2 |
Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - American Jewelry - 12-02-2017 12:21 OPIS: Zestaw Allegro - to najlepszy zestaw do zrobienia idealnej aukcji która zachęci każdego do kupna. W paczce znajdują się pieczołowicie dobrane dodatki które uczynią każdą aukcję interesującą dla Kupującego. Rozmiar : 75 MB PROGRAMY: - Kreator Aukcji 3.0 - Kreator Aukcji Allegro v.3.1 - Kreator Aukcji Allegro (Online) - Special Edit - Kalkulator Allegro - opłaty na allegro - Magic Auction Maker - Oblicznie Opłat za wystawienie i sprzedaz - Generator Stron O MNIE - Generator galerii WWW - Do wystawiania Komentarzy - Auction Fantastic - AuctioGen - Allegro Uploader - Allegro New Style 2.0 - Allegro Imager v2.0 SZABLONY: - ZWYKŁE (26 prostych szablonów aukcji) - SUPER (135 profesjonalnych szablonów do prawie wszystkich kategorii) TŁA: - 33 ciekawe tła SKRYPTY: - 29 najbardziej przydatnych skryptów KURSY DLA POCZĄTKUJĄCYCH: - css - html - php - xml GRAFIKI NA AUKCJE: - Grafika Wpłat (2 obiekty) - Grafiki E-mail (27 obiektów) - Grafiki Gwarancje (14 obiektów) - Grafiki Kart Kredytowych (4 obiekty) - Grafiki Konto (10 obiektów) - Grafiki Kup Teraz, Licytuj (17 obiektów) - Grafiki NEW (14 obiektów) - Grafiki Okazja (14 obiektów) - Grafiki Prezent (5 obiektów) - Grafiki Promocja (3 obiekty) - Grafiki Super Sprzedawca (22 obiekty) - Grafiki Wysylki (21 obiektów) - Niskie Ceny GIF (3 obiekty) - Grafiki Banki: + Alior Bank + Bank BGŻ + Bank BPH + Bank Ochrony Środowiska + Bank Pocztowy + Bank Polskiej Spółdzielczości + Bank Zachodni WBK + Cetelem Bank S.A + Eurobank + GE Money Bank + ING + Inteligo + Invest Bank + Kredyt Bank S.A + LUKAS Bank SA + mBank + Millennium Bank + Multibank + Nordea + PEKAO + PKO + Raiffeisen Bank + Volkswagen Bank Link do pobrania : Kod: http://dailyfiles.net/37def19fb7c1312c/Zestaw_Allegro.rar RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Wegen - 12-02-2017 14:11 Super paczka dzięki leci reput RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - jlde - 12-02-2017 14:56 Tego szukałem, dzięki RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Richlook - 12-02-2017 23:58 Świetna paczka, dzięki za wstawkę RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Liromir - 13-02-2017 00:47 dziena RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Szaman1644 - 13-02-2017 01:06 Podziękował RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Fsociety - 14-02-2017 23:53 Nie chce tutaj nikogo obrażać a w szczególności autora tematu, ale... czy Wy serio dziękujecie za to co jest załączone w paczce? Przestarzałe "skrypty", obleśne grafiki nawiązujące do początków Allegro, szablony nie można nawet nazwać szablonami... fuj fuj fuj... ...ludzie chyba nie mają " dobrego smaku"... Tytuł tematu - "zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów" - to typowy ostatnio modny clickbait, tak? Radzę nie używać zawartości z tej paczki, bo prędzej odstraszycie klientów niż ich zachęcicie do kupna RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - American Jewelry - 15-02-2017 04:49 (14-02-2017 23:53)Fsociety napisał(a): Nie chce tutaj nikogo obrażać a w szczególności autora tematu, ale... czy Wy serio dziękujecie za to co jest załączone w paczce? Obleśne?odstraszenie klientów? Testowałeś? Bo sądzę,że nawet do paczki nie zajrzałeś. Każdy ma swój gust ale sądząc po twoim poście nie wszyscy go mają. RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - Fsociety - 15-02-2017 09:05 Tak się składa, że zajrzałem i jedyna osoba, która tutaj może nie mieć gustu to niestety Ty - jestem z zawodu grafikiem, więc coś o tym wiem RE: Zestaw Allegro - Zachęcaj ludzi do kupna Twoich przedmiotów ! - adamcio99922 - 15-02-2017 09:46 Sprzedaje wiarygodność - umiesz zbudować wiarygodność sprzedajesz dużo, ale nie grafika sprzedaje 2 Są o wiele skuteczniejsze metody zachęcania klienta i nie jest to grafika, a przynajmniej 80% tego co tam jest do niczego nie zachęca... Nie zrozum mnie źle, chodzi o to, że w tej paczce znajdzie się kilka dobrych rzeczy, ale dałeś tego stanowczo za dużo - efektem jest to, że większość osób przekombinuje. Chyba, że to Twój sposób na konkurencje? 2 |