Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) (/Temat-Wypelnie-twojego-Bloga-trescia-zapleczowe-Money-Site-144037) Strony: 1 2 |
Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - Vasaki - 09-02-2017 22:12 Nie od dziś wiadomo, że dla wyszukiwarek ilość treści na stronie jest ważna, zwiększenie zagęszczenia słowa kluczowego to również klucz do wyższych pozycji w wyszukiwarkach, a dobrze dobrana treść na stronie zapleczowej potrafi dobrze wpłynąć na naszą stronę docelową. Pełny zakres usługi:
Zastosowanie:
Koszt:
Kontakt:
Przykłady: Dostępne tematyki artykułów: RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - raluh - 10-02-2017 00:05 @[vasaki] istnieje mozliwosc zakupu samych artykułów ? RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - fusek - 10-02-2017 12:03 A istnieje mozliwosc dodatkowego podlinkowania tego zaplecza? RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - Anett1990 - 10-02-2017 12:05 @up podlaczam sie do pytania ;p RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - nitram - 10-02-2017 12:48 A w języku polskim dasz radę ? RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - trybulski - 10-02-2017 13:41 Okej, to i ja zadam dwa pytania, które się już powtarzają 1) Da radę w języku polskim 2) Czy da radę same artykuły No i trzecie Xtra 3) Czy da radę podlinkować dodatkowo? Może nic nowego do tematu nie wnoszę, ale jestem zainteresowany RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - Vasaki - 11-02-2017 09:48 Jeżeli chodzi o podlinkowanie to moge wrzucić jedynie automaty tam, na ręczne linkowanie nie mam zbytnio czasu tak naprawdę. Czyli powiedzmy kampania w senuke + dodatkowe podlinkowanie w celu szybszego zaindexowania. Jeżeli chodzi o Polski content, to niestety nie mam dostępnych artykułów w takiej ilości by wykonać takową usługę. A zabawa w pobieranie artykułów ręcznie i synonimizowanie ich była by zbyt pracochłonna ^^ RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - raluh - 11-02-2017 10:49 @[vasaki] a same teksty są możliwe do kupna ? powtórzę pytanie bo nie widze na nie odpowiedzi. RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - Vasaki - 11-02-2017 10:51 W jakim języku? RE: Wypełnię twojego Bloga treścią (zapleczowe, Money Site) - raluh - 11-02-2017 10:55 Może być język angielski. |