Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! (/Temat-TheAdsTeam-Academy-Szkolenia-i-matryce-zarobkowe-144018)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 09-02-2017 16:28

TheAdsTEAM Academy jest trzecią w kolejności platformą uruchomioną przez zespół TheAdsTeam jest to jakby oddzielny projekt w którym można rejestrować się od początku - linki i rejestracje z TheAdsTeam nie mają nic wspólnego.
TheAdsTeam Academy to przede wszystkim Platforma Edukacyjna dla Marketingu Online oraz szansa na dość duży zarobek dla każdego - nawet bez polecania w początkowej fazie projektu.

Będą 4 rodzaje matryc - 20$, 100$, 300$ i 600$.
Zasady praktycznie identyczne jak w przypadku matryc w Futurenet - jeśli ktoś tam działa ze mną lub po prostu z inną strukturą z łatwością załapie o co w tym chodzi.

Przede wszystkim na wstępnie chciałbym zaznaczyć że zarobki z matryc nie są w żadnym stopniu gwarantowane i stanowią jedynie bonus do produktów jakie otrzymany wykupując poszczególne matryce a produktami będą:

LEVEL 1 - 20$ - E-Booki
-Introduction to Online Marketing
-How to create Passive Income

LEVEL 2 - 100$ - Seria filmów szkoleniowych
-A-Z of Online Marketing
-Introduction to Social Media Marketing
-Introduction to Affiliate Marketing
-Freelancing

LEVEL 3 - 300$ - Seria filmów szkoleniowych
-Traffic Generation
-SEO
-Advanced Social Media Marketing
-Traffic Exchange

LEVEL 4 - 600$ - Seria filmów szkoleniowych / dostęp do webinarów live
-Advanced Affiliate Marketing
-List Building
-E-Commerce
-Info Product Creations
-Website Sales letters
-Selling Services Online
-Access to our Expert’s Live Webinars

Wszystkie materiały mają być tłumaczone także na język polski, nie od razu ale stopniowo także myślę że cennej wiedzy z dziedziny marketingu sieciowego nigdy nie za wiele Smile

A teraz do sedna czyli to możliwości zarobkowych bo pewnie to wszystkich najbardziej interesuje na tym forum

MATRYCA 3x9 POZIOMÓW (czyli szeroka na 3 poziomy, głęboka na 9 poziomów)

W tym miejscu ludzie, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z internetowym zarabianiem zaczynają się lekko gubić. Jednak w gruncie rzeczy jest to niezwykle prosty system, w którym możemy zarabiać nawet jeśli nie posiadamy osób bezpośrednio poleconych!

Każda matryca to oddzielna struktura, może się nam zupełnie inaczej ułożyć, mogą też trafiać w każdej z nich zupełnie inne osoby pod nas. Jest jedna podstawowa zasada - aby móc kupić matryce wyższą należy posiadać już matrycę niższą, tak więc możesz zacząć od tej za 20$ lub kupic wszystkie 4 za 1020$.

SPONSOR BONUS:
-Dostajemy 25% od bezpośredniego poleconego ! promocja przez pierwszy miesiąc od 12 marca będzie to 20%.
-Nie ma limitu osób, którzy mogą być bezpośrednio pod tobą

POSITION BONUS: czyli tzw. wynagrodzenie za spady w matrycy:
-Dostajemy 5% od każdej osoby, która znajdzie się w naszej matrycy czy to od sponsora, nadsponsora z góry czy nasz polecony bezpośreni kogoś zapisze.
-Bonus dostajemy do 9 poziomów w dół

MATCHING BONUS: (bardzo ciekawy bonus)
-Dostajemy 50% od zarobków naszego bezpośredniego poleconego
otrzymujemy aż do 50% zarobków osoby, którą osobiście pozyskaliśmy do TheAdsTeam Academy !

>>Procesory płatnicze:
Payza, Perfect Money, Payeer, BTC

>>Wypłaty:
manualne w każdy poniedziałek

>>Start programu:
12.02.2017r.

PODSUMOWANIE:
-cztery rodzaje matryc: 20$ ; 100$ ;300$ ; 600$

-Koszty wszystkich pozycji: 1020$

-każda z czterech matryc jest oddzielna

-Można kupować pozycje pokolei, bądź cztery jednocześnie

-Każdy kto chce kupić wyższy poziom matrycy musi mieć wykupiony niższy poziom

-4 Poziom matrycy upoważnia do wypłaty 100% zarobków

-Jeżeli ktoś nie ma 4 Poziomu może wypłacać 50% drugie 50% idzie na upgrade, aż do poziomu 4 czyli zmierzamy do tego aby każdy miał wcześniej czy później wszystkie matryce wykupione !

- jeśli ktoś wykupi dany poziom matrycy przed swoim sponsorem to go w tej matrycy wyprzedzi, także jak będziecie omawiać plan zapisów proszę najlepiej ze swoją grupą to uzgadniać wcześniej.

Ja na starcie wykupie na pewno od razu pierwsze 3 matryce, będę zarejestrowany pod "mocną osobą goldem" także myślę że spady z początku będą gwarantowane niemalże.
Oczywiście pierwszeństwo rejestracji będą miały u mnie osoby bezpośrednio zapisane w revshare TheAdsTeam, ale kto mnie już trochę zna z tego forum i widział ile "spadów" i rejestracji było w matrycach Futurenet, to tutaj myślę że można się bedzie spodziewać czegoś podobnego.
Link do rejestracji podam jak tylko ruszą rejestrację a będzie to prawdopodobnie 12 lutego. Zasada rejestracji jest następująca: na początku rejestrują się użytkownicy TAT z ranga Diamond, następnie Gold i później pozostałe osoby tzn każdy kto nawet wcześniej nie był i nie jest w TheAdsTeam revshare.

Ps. kto chce być jak najwcześniej w poszczególnych matrycach - może podawać już w postach poniżej, że chce dołączyć i jakie matryce, jednak proszę pamiętać żeby już mieć przygotowane $ na opłacenie pozycji bowiem tylko osoby opłacone będą widoczne w matrycy (nie można sobie rezerwować miejsc).

RUSZYLIŚMY !!!
LINK DO REJESTRACJI (reflink) : https://www.theadsteamacademy.com/ref/rafi2131
LINK DO REJESTRACJI (czysty) : https://www.theadsteamacademy.com/

U mnie także dla każdej osoby ze struktury - gratis strona landing page do promowania Akademii i matryc Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - migbor - 09-02-2017 17:49

Jestem w dwóch Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - RafaelInwestor - 11-02-2017 11:55

Z tego co mi wiadomo Event przesuniety oficialnie na 19, z tego co dostalem od swojego sponsora w srode-czwartek czyli 15-16 moja grupa bedzie mogla nieoficjalnie sie rejestrowac.

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 11-02-2017 12:09

Tak start z powodow technicznych jest przesuniety na 19 lutego, wczesniej zarejestrowani zostaną tylko diamenty i goldowie a pozostali startuja 19-tego skąd masz takie informacje o nie oficjalnych rejestracjach na pewno do czegos takiego nie dopuscimy bo wtedy byliby równi i rowniejsi

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - RafaelInwestor - 11-02-2017 12:38

Sama struktura programu juz zrobila taki podzial. Pozdrawiam

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 15-02-2017 16:44

Dzisiaj prawdopodobnie będą mogli się już rejestrować wszyscy, aby zająć pozycję będzie trzeba opłacić konto także każdy kto chce dołączyć niech będzie w gotowości Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - adik7276 - 15-02-2017 17:27

Rafi w której linii będziesz w matrycy??

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 15-02-2017 17:51

Będę jako pierwsza osoba pod jednym z goldów, wyżej zwykli userzy rejestrować się nie mogą.
Potem zapisuje 3 osoby najbardziej zasłużone ze swojej struktury z TAT a potem już może się rejestrować każdy z tego forum itd. Smile spady w dwóch najmniejszych matrycach będą na pewno a w wyższych zobaczymy Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 16-02-2017 17:18

Mam nadzieje że już nic się nie zmieni i jest to ostateczna decyzja i termin adminów:

przed 19 lutego beda mogly sie zarejestrowac tylko osoby z rangą, linki będą zablokowane do 19 lutego.
Również z rangą silver jaką ja posiadam na tą chwilę także myślę że będę miał dobrą pozycję na starcie, pod największymi liderami w Polsce!
Dobrze ze admini nad tym zapanowali bo juz zaczęły sie kombinacje Smile

RE: TheAdsTeam Academy - Szkolenia i matryce zarobkowe ! - rafi213 - 19-02-2017 14:40

Start TheAdsTeam Academy jest przełożony na następny tydzień Sad
Sprawdzają dokładnie system, gdyż obawiają się, że przy tak dużym zainteresowaniu serwery mogą nie wytrzymać i mogą być błędnie naliczane prowizje. Proszą o wyrozumiałość i jeszcze trochę cierpliwości.