Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podanie o Dofinansowanie na Reklamy (/Temat-Podanie-o-Dofinansowanie-na-Reklamy-144012) |
Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - adikospl114 - 09-02-2017 14:47 Witam. Wiem, że jestem tutaj nowy na początku chciałbym się przedstawić i napisać coś o sobie.Więc tak nazywam się Adrian mam lat 20 interesuje się sportem i informatyka.... Posiadam serwer w counter strike 1.6 serwer jest z modem jb posiadam siec lecz siec sponsoruje już mnie jako opłacanie serwera a was prosiłbym o dofinansowanie na reklamy gdyż są one ważne w prowadzeniu serwera serwer posiada 32 sloty jest dobrze przygotowany z myślą o innych graczach są wgrane vip oraz svipy część tych dochodów była by przeznaczona na reklamę a część przekazał bym wam jako odpracowanie pierwszego dofinansowania Co wymagam od sponsora?: - Współpracy - Sponsoringu reklam dla serwera Co otrzyma sponsor: - Koszty z np svipów oraz vipów i innych gadżetów gdyż będzie serwera polepszany - Współpracę -przedstawione co miesiąc dochody ze sprzedaży rang na serwerze Jeśli chcesz współpracę pisz na gadu-gadu 15956109 Pozdrawiam Miłego wieczoru Cariplo RE: Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - trybulski - 09-02-2017 15:36 Jaka kwota inwestycji Cię interesuje? RE: Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - American Jewelry - 09-02-2017 15:50 Mozna troszkee wiecej szczegolow na pw RE: Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - adikospl114 - 09-02-2017 16:10 (09-02-2017 15:36)trybulski napisał(a): Jaka kwota inwestycji Cię interesuje? Kwestia dogadania się. RE: Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - adikospl114 - 10-02-2017 11:47 Hallo? Jest tu ktoś?? Podanie o Dofinansowanie na Reklamy - Admin - 26-09-2017 08:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |