![]() |
Dzielenie konta apple - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Dzielenie konta apple (/Temat-Dzielenie-konta-apple-143947) |
Dzielenie konta apple - Pawlak093 - 07-02-2017 22:49 Hej. Istnieje możliwość dzielenia konta apple? Chodzi mi tylko o płatne gry jeżeli mam wykupione na swoim urdządzeniu i udostępnię konto na innego ipada to czy gry będzie można za darmo pobrać? I ewentualnie grać na nich na innym (już swoim) koncie. RE: Dzielenie konta apple - Szaman1644 - 07-02-2017 22:54 Tak jeżeli zalogujesz się z tego samego konta na App Store na iPadzie i iPhonie to będzie to samo do pobrania. Nawet w opcjach od razu jest ustawione, że jeżeli pobierasz coś sobie na iPadzie to ta sama rzecz pobiera ci się z automatu na iPhone. Oczywiście to można wyłączyć ![]() RE: Dzielenie konta apple - Pawlak093 - 07-02-2017 22:55 chodzi mi o ipada -> ipada oraz czy po przelogowaniu gra będzie dalej dostępna RE: Dzielenie konta apple - Szaman1644 - 07-02-2017 23:05 Mam 2 iPady i iPhone i między wszystkimi urządzeniami to działa. Na wszystkich 3 mam 1 konto Apple i jak kupie grę na 1 to z automatu może się pobierać( ja wyłączyłem tą opcje), a ewentualnie później możesz pobrać. Odnośnie 2 pytania ci nie podpowiem, bo nie wiem jak to będzie jak się przełączyć na inne konto. Ale trochę nie miałoby to sensu, bo każdy udostępniałby konta, aby legalnie pobrać gierki ![]() RE: Dzielenie konta apple - Pawlak093 - 07-02-2017 23:47 Wyguglowalem i jest takie cos jak chmura rodzinna aby dzielic sie platna trescia. (Lepsze niz korzystanie z 1 konta). Ale jezeli ktos testowal czy pobrane tresci beda dostepne po przelogowaniu na inne konto to piszcie ![]() |