![]() |
Dziennik ~SHF~ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik ~SHF~ (/Temat-Dziennik-SHF-143942) |
Dziennik ~SHF~ - shf - 07-02-2017 21:33 Witam wszystkich serdecznie. JEstem z Wami od grudnia 2016 roku ![]() Miałem wcześniej starą domenę i hosting więc wykorzystam to do jednego z projektów. Jakie plany na najbliższy miesiąc ? -Na pewno zreazlizować projekty, które na dniach przemyślę od A do Z. Głównym celem jest zarobienie do końca tego miesiąca pierwszych 500 zł. Jutro pojawi się post z konkretnymi działaniami ! Do usłyszenia panowie i panie ! ![]() PS: Liczę na opinie, rady od Was ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - Wojtek574 - 07-02-2017 22:06 Życzę powodzenia i dużo dolarów ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 15-02-2017 16:47 Przepraszam za opóźnienia. Sprawy rodzinne, kłopoty itp :/ Ehhh.... + sesje no i wszystko się skumulowało w takim pięknym miesiącu jak Luty ![]() ![]() Po "łebkach" udało mi się zrealizować mój projekt. Przyniósł on około 100 zł na MyLead. Domena i server się zwrócił heh ![]() -Uderzam obecnie w SUBY na MyLead, myślę coś o filmach ![]() -moim drugim celem jest uderzenie w ClickBank, trzeba coś nowego szarpnąć bo całe życie na spamie nie będe siedział :/ Plany na luty? -Bardzo i to bardzo przydałoby się zarobić chociaż z 200 zł. Przez problemy jakie wynikły i strata ponad 2 tygodni zmniejszam pułap z 500 zł na 200 zł. Dziękuję serdecznie za miłe słowa przedmówcy ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - adi_hq - 15-02-2017 17:20 Nieźle, trzymaj tak dalej. Powodzenia! RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 26-02-2017 02:50 Plan na najbliższy miesiąc marzec już gotowy! Przede wszystkim lecimy z zwiększeniem portfela w serwisie MyLead. Myślę, że program jaki użyję to program pod filmy online ale to nie będą żadne fake streamy filmów czy cos w ten deseń ![]() Kolejnymi w planach będzie: -zainteresowanie się ClickBank'iem, -dokończenie kursu programowania w C++, -zamówienie Arduino i zbudowanie własnego robota, Chcę rozwijać się nie tylko na podłożu zarobkowym ale też hobbistycznym ! ![]() Pierwsze promowanie ruszy dzisiaj z samego rana w niedzielę ![]() ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 02-04-2017 00:59 Długo nie pisałem ale dużo się działo, pomyslałem, że ogarnę real content. Tworzę produkt, a następnie go sprzedaję. Tworzę do niego kampanie reklamową i liczę leady i hajsy. Jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() ![]() Zarobek pozwolił mi na zakup nowego sprzętu ![]() ![]() Co w planach ? -dalsza realizacja real contentu, idzie mi bardzo dobrze, lecz nie wyrabiam z projektami i pomysłami, -blog pod suby cały czas nie ruszony :/ trzeba z tym ruszyć ! -dokończenie pisania gry na zaliczenie przedmiotu :c RE: Dziennik ~SHF~ - Ventura - 02-04-2017 09:17 Zapowiada się fajny dziennik, szczególnie najnowszy update jest bardzo optymistyczny ![]() Czekam na kolejne wpisy. Ps: Napisałem PW, mógłbyś zerknąć? Byłbym wdzięczny. RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 06-04-2017 19:40 Dzisiaj: -blog pod suby gotowy, dodany post oraz promowanie Jeszcze dzisiaj zostaną dodane filmiki w serwis video. Jak zrobić filmik video nie będę opisywać bo raczej dość proste ![]() Cały czas myślę, nad jakąś gold niszą :/ żeby w szybkim czasie coś z subów ładnie zarobic. Na razie tylko sprawdza się mój real content, o którym mówiłem wyżej. Gdy już wszystko ustalę i ogarnę gold niszę to na pewno napiszę więcej szczegółów na ten temat. Jak macie jakieś propozycje/rady itp itd to zapraszam do dyskusji ![]() Nuta towarzysząca: RE: Dziennik ~SHF~ - shf - 15-04-2017 21:18 Minął tydzień. Był to jeden z najgorszych. Nie mogłem systematyczności wyrobić jak już pewnie widać po postach :/ Z góry przepraszam za to ![]() ![]() Zaniedbałem strony i zarobki spadły na 0 złotych. Bida we wsi jak nieszczęście..... :/ Golden nisza dalej nie znaleziona. Wczoraj zrobiłem spam jedną z nisz, może z czasem coś wpadnie. Dzisiaj dodaję kolejny post na bloga i kolejne promowanie pójdzie w ruch ! ![]() Staty z MyEforsa: Dzisiaj UU: 107 uu Leadów: 0 Ruch na stronie spadł i trzeba go nadrobić ![]() Co do wiedzy: -powtórzyłem zagadanienia z PHP (zrobiłem mały projekt klasyczne logowanie/rejestracja/newsy/panel admina na zlecenie dla znajomego w ramach ćwiczeń), -na dniach będę kończył grę Milionerzy w Visual Basic na zaliczenie przedmiotu, a następnie update mojego starego keyloggera, chciałbym go ulepszyć tak aby był później wykorzystywany jako "Opiekun" dzieci dla rodziców (własny programik opatentowany = $), -myślałem o stworzeniu własnego silnika SKLEP ONLINE i zarobek z tego ale to dalszy pomysł, -myślałem o własnej mini grze przeglądarkowej, W większości to plany, staram się realizować wszystko ale pierw muszę zrealizować projekty z których będzie coś cashu bo bida i bida :/ Nutka na dziś ![]() RE: Dziennik ~SHF~ - Miedziany - 16-04-2017 00:41 Nutka dobra, często słucham ![]() ![]() |