Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy (/Temat-Serwisy-gdzie-dorobie-przez-klikanie-i-reklamy-143899) |
Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy - zaki0711 - 07-02-2017 02:06 Witajcie, wiem, że mogę być zhejtowany. Jednak napiszę, bo szukam serwisów, gdzie będę mógł sobie dorobić klikaniem, oglądaniem reklam itp. Polecacie jakieś wypłacalne serwisy? Proszę o poważne podejście do tematu. RE: Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy - adik7276 - 07-02-2017 02:18 Dlaczego nie zajmiesz się czymś co da Ci więcej zarobić? Klikanie reklam to starta czasu i prądu. Tyle co wyklikasz w miesiąc w innym programie zarobisz w jeden dzień. Na czym się znasz jeżeli chodzi o internet? Z czym miałeś styczność. Widzę że dużo pytasz przeglądając utworzone przez Ciebie wątki, ale za bardzo skaczesz z kwiatka na kwiatek. Obierz cel i przyłóż się do jakiegoś tematu. Mogę Ci pomóc, ale nie wiem czy się nadasz...U mnie nie ma drogi na skróty i słomianego zapału. RE: Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy - zaki0711 - 07-02-2017 18:12 Już zacząłem działać Skyllex, Razzleton i te sprawy A reklamy czy klikacze chcę do zabicia wolnego czasu Taki dodatek RE: Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy - Makabrycy - 07-02-2017 18:37 Zapraszam do nowego Programu, wczoraj wystartował hybryda Revshare i Buxa MyExtremeHits RE: Serwisy, gdzie dorobię przez klikanie i reklamy - Szaman1644 - 07-02-2017 18:59 Ze swojej strony mogę cię zaprosić do programu fullauto, jeśli masz grę na Steam CS:GO. Zarabiasz codziennie punkty, które wymieniasz na nagrody. Nagrody możesz bez problemu sprzedać i mieć kasę na PayPal lub Bank Poradnik --> http://zarabiam.com/Temat-FREE-Euro-na-Steam-Nowy-Sposob-143657?pid=1621444#pid1621444 |