![]() |
Inwestowanie w skyllex'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestowanie w skyllex'a (/Temat-Inwestowanie-w-skyllex-a-143809) Strony: 1 2 |
Inwestowanie w skyllex'a - Freshu425 - 04-02-2017 23:19 Witam, aktualnie posiadam jeden depozyt na Skyllex'ie (52$) i mam pytanie czy inwestować dalej? Jest sens? Bardzo boję się o to że firma może paść i po pieniądzach. Ostatnimi czasy nie dało się zalogować na strone np. dziś rano. ![]() RE: Inwestowanie w skyllex'a - krzysio3001 - 05-02-2017 00:00 (04-02-2017 23:19)Freshu425 napisał(a): Witam, aktualnie posiadam jeden depozyt na Skyllex'ie (52$) i mam pytanie czy inwestować dalej? Jest sens? Bardzo boję się o to że firma może paść i po pieniądzach. Ostatnimi czasy nie dało się zalogować na strone np. dziś rano. Dzisiaj bodajże wprowadzali jakieś dodatkowe zabezpieczenia, o czym informowali w alertach (niebieski przycisk z podskakującą kopertą). Co do Twojego pytania, jakieś ryzyko jest zawsze. Inwestując, zawsze wpłacaj kwoty które ewentualnie możesz stracić i nie będziesz miał z tego powodu problemów. Z drugiej strony pomyśl, że gdyby ta firma padła, sporo ludzi traci tysiące zainwestowanych dolarów (choć większość z inwestorów inwestuje bez ryzyka, gdyż zwrócił im się wkład po 2 seriach Ascent (50%) lub Glimpse (55%)). Ja też mam dylemat czy reinwestować i został mi 1 dzień na decyzję ![]() RE: Inwestowanie w skyllex'a - mariomax - 06-02-2017 17:57 Podstawa to wycofać swój wkład i wtedy nie ma ryzyka ,bo obracamy zyskiem. Jeśli masz obawy , to po prostu po zakończeniu Ascenta wypłać pieniądze. Wcześniej możesz tez wypłacać odestki , tylko od 50 $ to będą małe kwoty. Ja w Skyllex jestem od ponad 3 miesięcy i mam przekonanie ,ze ten biznes jeszcze da zarobić... Śledź wiadomości na grupach Skyllexa na Fejsie wtedy łatwiej będzie ci podjąć odpowiednią decyzję . A swoją droga zastanawiam się gdzie masz sponsora,który by Cię wspierał i informował o nowościach w firmie? RE: Inwestowanie w skyllex'a - Dzipsiok87 - 07-02-2017 13:19 Teoretycznie Skyllex ma uciągnąć max 100 000 użytkowników, a jak będzie tego nikt nie wie. Na razie płaci i każdy jest zadowolony. Nie siedzę w tym temacie, ale dużo moich znajomych tam jest i nie narzekają na nic. RE: Inwestowanie w skyllex'a - jajoz - 07-02-2017 22:36 Osobiście działam na tej stronie. Jestem zadowolony, obracać kasa i wypłaty też już doszły. Zapraszam do kontaktu nowe osoby jeśli też by chciały trochę zarobić RE: Inwestowanie w skyllex'a - Krzychuu - 09-02-2017 21:49 Działam w skyllex od 90 dni i planuję jeszcze trochę jak na razie wszystko dobrze wygląda. Ale z takimi stronami nigdy nie wiadomo ![]() RE: Inwestowanie w skyllex'a - szybkikwit - 09-02-2017 22:03 Nikt nie narzeka bo poki skyllex płaci jest ok ![]() ![]() RE: Inwestowanie w skyllex'a - Krzychuu - 09-02-2017 22:15 Ja potrzebuję jeszcze 120 dni trochę ryzykownie ale wpłaciłem tylko 50$ a mam możliwość zyskać o wiele wiele więcej, więc zaryzykuje ![]() RE: Inwestowanie w skyllex'a - adrian018 - 09-02-2017 22:39 Jak dla mnie skyllex to tykająca bomba.. ![]() ![]() RE: Inwestowanie w skyllex'a - Captain - 10-02-2017 07:02 Ja radzę wchodzić w programy tylko na starcie albo krótko po starcie i potem już nie doplacać. Ta taktyka znacząco zmniejsza ryzyko straty. Wchodzenie w program dużo czasu po starcie zawsze jest bardzo ryzykowne, nawet jeśli to jeden z najlepszych programow. |