Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? (/Temat-Jaki-jest-najlepiej-placacy-serwis-PPD-w-internecie-143752) |
Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - Powel1112 - 03-02-2017 15:27 Szukam dobrego serwisu/hostingu do udostępniania plików, który dużo płaci za 1000 pobrań. Co polecacie? RE: Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - tomek7912 - 03-02-2017 21:16 Mase już takich pytań było, wybierz taki który, podoba ci się podoba pod względem funkcjonalności, prostoty itp... Te polskie serwisy mają na tyle podobne zarobki, że nie ma w czym wybierać. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka RE: Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - full2000 - 03-02-2017 21:26 Znam się bardziej na PPI niż na PPD ale zdaje się, że sporo ludzi korzysta z Catshare. Jednak tak jak napisałem zbytnio nie sugeruj się moją propozycją tylko sprawdź. Swoją drogą mógłby ktoś stworzyć listę najlepszych serwisów PPD. Kolega wyżej pisał, że są jakieś polskie - chętnie je poznam RE: Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - matizkrauze - 05-02-2017 10:09 Obecnie tylko chyba catshare no i może rapidu. Ogólnie słabo to wygląda to ppd, kiedyś jak były filesonic czy Wupload to się zarabiało ładne pieniądze. Ale chyba to już nie wróci;/ Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - mahuzz - 05-02-2017 11:46 PPD na mały target się słabo opłaca, prawie w ogóle praktycznie. Imo catshare ale to i tak są grosze. Noo.. chyba, ze masz duży traffic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - ged321 - 05-02-2017 11:50 uploaded.net jeszcze jest RE: Jaki jest najlepiej płacący serwis PPD w internecie? - jacek112 - 14-03-2017 01:00 czy rapidu wgl wypłaca? bo słyszałem że jest z tym problem ...... |