![]() |
CloudFlare i SSL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: CloudFlare i SSL (/Temat-CloudFlare-i-SSL-143633) |
CloudFlare i SSL - Slight - 31-01-2017 22:18 Mam połączoną stronę z CloudFlare, dns'y zmienione, tylko no nie wyświetla się SSL. Z tego co wiem, to cloudflare ma opcję włączenia SSL, gdzie ja mam [Full: Strict]. RE: CloudFlare i SSL - Vasaki - 01-02-2017 09:42 Jezeli to blog na jakims CMS to znajac zycie musisz tam pozmieniac by domyslnie wyswietlal w trybie z SSL. Jezeli goly szablon to zmieniasz recznie w haccess. + do tego jeszcze przeciez masz Page Rules Btw. Zacznij uzywac najpopularniejszej wyszukiwarki ![]() Bo wszystkie odpowiedzi na to znajdziesz wlasnie tam, razem z filmikami nawet jak page rules dostosowac ![]() RE: CloudFlare i SSL - Slight - 01-02-2017 18:18 Kombinowałem coś z tym Page Rules, ale strona przez to mi padła ![]() ![]() A mam jeszcze pytanko: co tu skombinować? ![]() Edit: Pierwszy akapit ogarnąłem, wystarczyło dodać rekord 'CNAME' z www i bez. |