Diety za smsa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Diety za smsa (/Temat-Diety-za-smsa-143621) |
Diety za smsa - raluh - 31-01-2017 19:45 Znacie jakiś serwis, który oferuje coś takiego jak landing page do diet za smsa bądź narzędzia do stworzenia czegoś takiego? RE: Diety za smsa - trajbson - 31-01-2017 19:49 Treepay z tego co kojarze ma taki program RE: Diety za smsa - jlde - 31-01-2017 20:35 MyLead rok temu miało, nie wiem jak teraz. RE: Diety za smsa - American Jewelry - 31-01-2017 20:45 Z tego co kojarzę z kiedys to vitalia.pl Nie wiem czy dalej RE: Diety za smsa - mahuzz - 31-01-2017 20:45 Zrób sobie po prostu LP z pustą ofertą/gatewayem, jak zwał tak zwał. Najprostsze co może być. Wystarczy jakiś zwykły LP z własnym, przekonującym tekstem i chwytliwymi obrazkami. A co do gotowych programów, tak jak poprzednik - TreePay. RE: Diety za smsa - Wojo-MyLead - 06-02-2017 12:58 @[raluh] W naszej ofercie znajdziesz program którego szukasz. Program to real content. Użytkownik po wysłaniu SMS, otrzymuję prawdziwą dietę Podgląd programu: http://dietalux.pl/ RE: Diety za smsa - AnnaKa - 10-02-2017 16:48 Witaj! Sprawdź ofertę narzędzi w sieci Lead.Network -Możliwość stworzenia własnej oferty dzięki Content Lockerom -Programy z plikami które będziesz oferował I najważniejsze, że korzystając z tych narzędzi masz nieograniczone pole do działania. Osoba wysyłająca SMS otrzyma treść którą Ty ustalisz po podaniu kodu z SMS'a. Jeżeli masz jakieś pytania napisz do mnie ! RE: Diety za smsa - WhiteNigga - 10-02-2017 17:04 Ja ci mogę zrobić Diety za smsa - Artinesse - 02-03-2018 14:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |