[Rozwiązane]problem z rejestracją - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]problem z rejestracją (/Temat-Rozwiazane-problem-z-rejestracja-1436) |
[Rozwiązane]problem z rejestracją - matix234 - 04-02-2010 19:18 Witam. Ostatnio przeglądając różne fora coraz częściej spotykam się z wątkami dot. lockerz.com. Po przeczytaniu wielu informacji co to tej stronki postanowiłem się zarejestrować. Wszedłem na lockerz.com i po kliknięciu opcji GET INVITE wysłałem zaproszenie na swojego maila aby się zarejestrować. No i do tej pory wszystko szło jak po maśle. Wypełniłem wszystkie pola w oknie rejestracji, po czym zatwierdziłem klikając SUBMIT. Odziwo rejestracja nie powiodła się. Wyskoczyło "Registration was not successful." Nie zostało napisane z jakiego powodu, a niby wszystkie pola zostały wypełnione. Proszę o pomoc. PS. Czy to w 100% działa? I jakie są szanse że np uzbieram ileś tam punków i poproszę o wysłanie tej i tej nagrody. I oczywiście czy jest pobierany jakiś podatek VAT od poszczególnej nagrody. Wy już coś dostaliście? Proszę o odpowiedź na temat rejestracji jak i ww pytań Pozdrawiam RE: problem z rejestracją - Gumowy - 04-02-2010 19:31 Może źle numer wpisałeś? Pamiętaj aby przed numerem dodac 0048. A co do nagród to zajżyj tutaj --> http://www.zarabiam.com/forumdisplay.php?fid=7 RE: problem z rejestracją - Magnus - 04-02-2010 19:35 Tak juz wielu osobom doszly nagrody // VAT sie placi nawet gdzies na forum jest nagranie jak ktos rozmawial nie pamietam kto to // Jak jest restock to wtedy sa dostepne rozne rzeczy i sobie wybierasz ;] ;]..... // RE: problem z rejestracją - matix234 - 04-02-2010 19:52 aha czyli już wiem mniej więcej o co chodzi ;] A jeszcze pytanko co to tych punktów. Można je zarabiać w inny sposób niż zapraszanie ludzi i logowanie się codziennie? Jak tak to gdzie i jak moge je zdobyć RE: problem z rejestracją - Alcor - 04-02-2010 19:53 Logowanie się, zapraszanie znajomych i odpowiadanie na pytania. RE: problem z rejestracją - matix234 - 04-02-2010 19:59 dobra tylko jeszcze pytanie kiedy i gdzie moge odpowiadać na te pytania. gdzie moge je znaleźć? RE: problem z rejestracją - Gumowy - 04-02-2010 20:38 W prawym dolnym rogu masz napis Dailes, klikasz i przechodizsz do pytania Punkty dostajesz za kązdą odpowiedź na pytanie które zostało ukazane tego samego dnia w którym odpwoiadasz [Rozwiązane][Rozwiązane]problem z rejestracją - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |