Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody (/Temat-Spinglo-com-zapraszaj-znajomych-i-zbieraj-nagrody-14356) Strony: 1 2 |
Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - wodnik1990 - 01-10-2010 09:47 Hej wszystkim, znalazłem dzisiaj taki serwis z nagrodami, które to możecie zbierać zapraszając znajomych. Do wygrania są codziennie m.in. produkty Apple'a takie jak iPady, iPody różnej maści czy iPhone'y. Można je zgarnąć zapraszając jak najwięcej znajomych każdego dnia. Codziennie są rankingi i z tego co widzę wygrywa pierwsza dziesiątka, tych którzy najwięcej osób zaprosili. Nie wiem czy jest to sprawdzony serwis, który rzeczywiście daje te nagrody, bo chyba niedawno wystartował. Do serwisu można zarejestrować się jednynie przez kogoś kto ma już konto w Spinglo.com, a dokładnie przez kod. Link do strony: Spinglo.com Jeśli byście chcieli dołączyć do serwisu, zapraszam - poniżej daję listę kodów zapraszających do rejestracji: Strona rejestracji Spinglo.com Aby się zarejestrować należy: 1. Skopiować kod i wkleić go w pole w powyższym linku. 2. Przeprowadzić weryfikację telefoniczną, tzn. podać swój numer telefonu, a następnie podać kod z sms. 3. Potem logujemy się przy użyciu hasła z sms i zmieniamy je na własne. Kod: kd Jeśli braknie kodów, piszcie dorzucę następne. Pozdrawiam RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - bamboleo - 01-10-2010 14:30 Kody rejestracyjne Spinglo.com ( aktualizacja co parę minut! ) Cytat:sancwa RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - aegired - 02-10-2010 14:33 10 nowych, działających kodów rejestracyjnych do serwisu Spinglo Cytat:wyfynnch AKTUALIZACJA KODÓW! WSZYSTKIE DZIAŁAJĄ! WIEKIE DZIEKI WSZYSTKIM ZA REJESTRACJE! TO JEST DLA MNIE BARDZO WAŻNE!! aktualizuje co 5 minut! RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - Mat.Rynio - 16-10-2010 13:25 Kody ode mnie: gcgrkybfq hbfvyf hocf jcyuxhxt jjmppgnnq bnnxzrvd pypmsnve Z góry dzięki za rejestracje. RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - magic - 16-11-2010 12:47 Podaję świeże kody: odxghbtuy rpkjbje vvcersht rargh tody hhgsdpq jdbvemuu jyhjshp zapraszam RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - magic - 16-11-2010 12:47 Podaję świeże kody: odxghbtuy rpkjbje vvcersht rargh tody hhgsdpq jdbvemuu jyhjshp zapraszam RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - volum - 20-11-2010 23:47 Działające kody ode mnie: pqtev hyhyy dbxuua zfrbozp zoohiucn Chcesz więcej pisz na pw RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - ~fataL - 21-11-2010 14:28 podajcie jak mam wpisac numer RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - Coristo - 21-11-2010 15:13 (21-11-2010 14:28)~fataL napisał(a): podajcie jak mam wpisac numer Hmm.Widze na forum piszesz, na gg nie odpisujesz,na pw tak samo a wisisz dla paru osob kase więc ja oddaj RE: Spinglo.com - zapraszaj znajomych i zbieraj nagrody - ~fataL - 21-11-2010 16:55 datadir niemam TS bo siedze na lapku bo mmam remont i komp odłaczony ;/ |