Bitmarket ! 1.8 % przez 100 h Prelaunch - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bitmarket ! 1.8 % przez 100 h Prelaunch (/Temat-Bitmarket-1-8-przez-100-h-Prelaunch-143551) |
Bitmarket ! 1.8 % przez 100 h Prelaunch - StoneMan - 30-01-2017 01:38 Bitmarket.biz Startuje 30 stycznia o 16.00 czasu Polskiego ! Plan : 1.8 % co godzine przez 100 godzin Min depo : 0.01 btc Wypłaty : instant ! Myśle że warto zalapać sie od razu na starcie http://www.bitmarket.biz/?r=StoneMan Http://www.bitmarket.biz Zapraszam ! Pamiętajcie , wejscie z ref nic was nie kosztuje ! A ZAWSZE POTEM MOŻNA POGADAĆ O REFBACK RE: Bitmarket ! 1.8 % przez 100 h Prelaunch - StoneMan - 30-01-2017 11:30 uwaga do startu Pozostało niecałe 5 godzin !!!! Po sukcesie jakim było niewątpliwie bitz2u I po sukcesie mojej kampani promocyjnej tego także programu ! I TUTAJ POSTANOWIŁEM ZORGANIZOWAĆ PROMOCJE !!!!! Każdy Polecony , Który zainwestuje min 150 $ w ten program ( TYLKO DZISIAJ < JUTRZEJSZE INWESTYCJE NIE BIORĄ UDZIAŁU W PROMOCJI ) Ma ode mnie zagwarantowane zabezpieczenie ewentualnej straty w wysokości 30 % !!!! Budżet na tą promocje jaki mam to ~500 $ + to co wpadnie z prowizji Jeżeli wpłacasz coś konkretnego to proszę również o pw żeby ugadać szczegóły współpracy i na wszelki wypadek szykował portfel Zapraszam serdecznie na PW , dziś jestem dostępny do waszej dyspozycji przez cały dzień ! ****************************************** Pamiętajcie iż inwestycja w tego rodzaju programy wiąże sie z ryzykiem , Nigdy nie ryzykuj w ten sposób pieniędzy z których ewentualną stratą nie możesz się pogodzić , nigdy nie inwestuj środków które są ci niezwłocznie potrzebne ! RE: Bitmarket ! 1.8 % przez 100 h Prelaunch - StoneMan - 01-02-2017 08:29 Uwaga ! PROMOCJA AKTYWNA U MNIE DZISIAJ DO 18:00 STAN PROGRAMU Wyplaty : 0.43 BTC DEPOZYTY : 7.86 btc Dlatego jeszcze dzisiaj mozecie skorzystać z mojej oferty 30 % zabezpieczenia ! Bitmarket ! 1.8 % przez 100 h Prelaunch - Artinesse - 26-02-2018 14:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |