![]() |
Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz (/Temat-Strona-z-dostepem-do-kilku-faucetow-na-raz-143432) Strony: 1 2 |
Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - pumas26 - 27-01-2017 03:17 witam . Robie stronke z dostepem do kilku faucetow na raz aby nie skakac z kazdego faucetu z osobna i u mnie bez reklam . staralem sie aby bylo tylko miejsce na adres btc captcha i claim. Tak wiec stronke robie i chce zobaczyc czyu wam sie spodoba . jesli takl to jją ulepsze i dodam o wiele wiecej , a i chce dodac 90% wszystkich faucetow jakie sa z kazdego serwisu. Tak wiec prosze o opinie. acha i prosze sie zastosowac i zrobic to co jest na stronie startowej tutaj : Zapraszam i Pozdrawiam. New Faucets Style 2017 RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - Anett1990 - 27-01-2017 09:22 Mialo byc bez reklam, a po otwarciu strony 5 reklam na raz wyskakuje. Pomysl fajny ![]() RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - Hopekk94 - 27-01-2017 09:23 No narazie bez reklam ![]() RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - ToxicIce - 27-01-2017 09:58 Bardzo fajny pomysł. U mnie strasznie strona muli na chrome. Ktoś testował opere? RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - pumas26 - 27-01-2017 13:39 Tak po wejsciu stad sa moje reklamy na wstepie , zawsze mozesz je dodac do adblocka i bedzie czysciutko . dziekuje za ,,juz na wstepie ,, mile slowa , ze fajny pomysl. oczywiscie widze ze wam sie podoba i teraz zaczne wiecej wrzucac faucetow a z czasem bedzie jeszcze podzielone na kategorie serwisow czyli osobno faucety z FF, FS, ... itd wrzucic czat na stronke ? acha jeszcze male info przy faucetach bedzie przy tych co sa nie wyplacalne , znaczy balans maja na stanie wporzadku ale nie dochodza platnosci, czyli kraniki scamy, duzo ich jest na Faucetfly. nie chodzi o te z pustymi balansami , ale o te z dobrym stanem konta. Toxic . z tego co czytalem chrome jest dziurawe jesli chodzi o robaczki , itd. Dlatego na stronce dopisalem iz rekomendowana jest Opera. ale to juz od was zalezy jak korzystac , acha nad ranem dodalem faucety na 5 min i prosze zawsze aktualizowac sobie moje filtry . skopiowac i wrzucic do siebie znow . (27-01-2017 09:23)Hopekk94 napisał(a): No narazie bez reklam chodzilo Ci chyba o btcfaucet.io . Sprawdzilem . Juz z niego korzystalem bo po wejsciu czysciutko bez reklam i takich faucetow jest kilka . ale one od razu nie wysylaja na konto tych satkow. dlatego obok okienka tego fauceta zrobie info i link aby wejsc na takowy faucet , wylaczyc adblocka i wyplacic , bo w adblocku zablokowalem rowniez na tych faucetach gorne belki aby tylko bylo okienko na adres , captcha i claim. (27-01-2017 09:58)ToxicIce napisał(a): Bardzo fajny pomysł. U mnie strasznie strona muli na chrome. Ktoś testował opere? A moze muli bo w obecnej chwili w kategorii ,,faucety 5 min ,, blokuje ponad 200-250 reklam i elementow na wszystkich tam widocznych faucetach . ale chyba ogranicze to aby zmniejszyc ladowanie strony , np podziele aby bylo widocznych np 12 faucetow i kolejne faucety na kolejnej stronce. ? bo drugie musze tlumaczenie strony zrobic na English aby to jakos dzialalo nie tylko w polsce . ale jak to przetlumaczyc z tymi funkcjami Adblocka ? chyba zwyklymi poleceniami np wklej skopiuj odznacz zaznacz itd RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - kubagrzybowski - 28-01-2017 14:24 przymula wam bo wszystko jest w ramce i wczytuje wszystko co jest, wejdźcie na stronę i sprawdźcie jak wam kompa obciąża a do tego macie jeszcze reklamy z darmowego serwera, sama idea może i dobra ale musisz dopracować jej wykonanie RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - pumas26 - 28-01-2017 21:24 (28-01-2017 14:24)kubagrzybowski napisał(a): przymula wam bo wszystko jest w ramce i wczytuje wszystko co jest, wejdźcie na stronę i sprawdźcie jak wam kompa obciąża a do tego macie jeszcze reklamy z darmowego serwera, sama idea może i dobra ale musisz dopracować jej wykonanie wiem . wiem . pracuje nad stronka . narazie pokazalem moj pomysl i chcialem zobaczyc czy przejdzie czy sie spodoba. a jesli o wczytywanie wszystkiego ze wszystkich stronek z ramek <frame> to nie wszystko wczytuje , bo przeciez duzo blokuje adb+ nawet widac np ponad 200 elementow i reklam . testowalem jeszcze inaczej to wszystko np otwiertanie danych faucetow na zadanie w lightboxie <okienko ala modal. i rowniez tylko miejsce na adres , captcha i claim. czy moze zostawic tak jak jest ale z tym iz podziele to na podstrony . np bedzie 20 faucetow 5 minutowych . to na 1wszej stronie bedzie 12 , a na 2iej reszta ? co wy na to ? zaraz wrzuce wam link do czystej stronki z dwoma faucetami dla przykladu . z ramka<frame> jak teraz jest i z ramka lightbox na żądanie. moment. poczekajcie. w ramce lightbox przed otwarciem dodam ostrzezenie pustego fauceta. demo do podgladu . wybierajcie czy takie jak teraz ramki <frame> czy Lightbox na żądanie. ? DEMO RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - pumas26 - 29-01-2017 00:38 ustawilem faucety z zerowym balancem na Lightbox <na żądanie>. tylko dobre faucety beda bez Lightboxa RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - Anett1990 - 29-01-2017 02:09 reczne otwieranie kazdego fauceta ![]() ![]() ![]() RE: Strona z dostepem do kilku faucetow na raz - pumas26 - 29-01-2017 03:20 (29-01-2017 02:09)Anett1990 napisał(a): reczne otwieranie kazdego fauceta jeszcze poczekam na opinie innych jaka opcje wola czy reczne otwieranie w lightboxie czy tak jak teraz zrobilem otwarte sa tylko te z dodatnim balancem. a te z zerowym balancem sa tylko recznie otwierane <lightbox na żądanie> bo po co sie maja ladowac skoro sa puste. a Ty chcialabys recznie otwierac kazdy po kolei. mysle ze tak jak teraz powinno byc dobrze bo zajmie to z 30 sekund dluzej <ladowanie strony - zalezne tez od predkosci neta> ale mozesz po chwili wypelnic zrobic kilka faucetow w pare sekund . np kliknac na 8 faucetach captche<niech sie zaladuje> i od 1szego fauceta rozwiazywac i claimowac. w pozniejszym czasie zrobie do wyboru wejscie na faucety mix czyli tak jak teraz lub tylko Lightbox na żądanie kazdy. nastepna odpowiedz . chcesz spowrotewm wracac do faucetow np zprzed 5 minut ktorej znow mozna robic . no to tak przy wiekszej ilosci faucetow . jak wyklikasz faucety 5 minutowe , przechodzisz do 10 minutowych , wykliklasz wszystkie i wracasz znow do faucetow 5 minutowych . ja nie moge ustawic faucetow dla cb w kolejce bo kazdy ma rozna predkosc neta mi woolniej sie wszystko laduje bo mam aero2 inny moze miec netie a inny playa . ktos zrobi 20 faucetow w 5 minut a ja w 15 . tak wiec musisz sama obrac sposob na skiakanie po faucetach patrzac na predkosc neta i w ile wyklikasz faucety . a poza tym jeszcze mozna jak ja na innych serwisach korzystac z zmiennego ip lub vpna ktorego tez posiadam i z roznych adresow btc . i robic non stop te same faucety. moge rotatorek z lightboxow zrobic lub ze zwyklych <iframe> ale chyba wygodniej jak kilka faucettow na raz jest gotowych do klikania. P.S. Do wszystkich . Prosze patrzec na wiadomosc na stronie o filtrach adblocka plus. na aktualizacje . data godzina podana . trzeba aktualizowac aby nie zasypalo was nowymi elementami i reklamami lub innym badziewiem. |