![]() |
Komentarze w j.ang na blog o hackach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Komentarze w j.ang na blog o hackach (/Temat-Komentarze-w-j-ang-na-blog-o-hackach-143423) |
Komentarze w j.ang na blog o hackach - DonWestbam - 26-01-2017 23:06 Aktualne Witam, zlecę komuś napisanie dla mnie komentarzy w języku angielskim na blog z fake hackami. Chodzi mi tutaj o dużą ilość komentarzy 200-500, zależy od chęci osoby która się tego podejmie. Także jeśli masz ciekawą bazę takich komentów bądź masz ochotę się pobawić w ich pisanie to zapraszam do kontaktu ![]() Ne interesuje mnie śmieciowa baza która latała po forach nie potrzebuję też jakoś mocno rozbudowanych komentarzy. Chodzi o dużą ilość czegoś typu "działa świetnie", "dzięki co ja bym bez ciebie zrobił", jakieś takie śmieci ![]() Cena ? Nie wiem .. Czekam na propozycję ![]() PS. chętnie kupię wtyczkę lub coś tego typu do dodawania komentarzy do bloga, aktualnie robię to ręcznie ... nie trwa do długo ale jednak wolał bym automat ![]() Mam nadzieje że napisałem to wszystko dość zrozumiale ![]() edit: chodzi mi o plik tekstowy z komentarzami, nie spam na blogu ![]() edit2: chwilowo nieaktualne ! edit3: Aktualne, jeden mnie okradł na 20zł a dwie pozostałe osoby się nie podjęły ![]() ![]() ![]() RE: Komentarze w j.ang na blog o hackach - Slight - 26-01-2017 23:32 A jakieś boty nie dodają Ci komentarzy? Można je edytować i jest git. Komentarze w j.ang na blog o hackach - surfer0700 - 27-02-2017 05:20 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |