Podbijanie licznika na youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Podbijanie licznika na youtube (/Temat-Podbijanie-licznika-na-youtube-143365) |
Podbijanie licznika na youtube - moudyyy - 25-01-2017 14:23 Witam przedstawiam wam fajny portal, zasada prosta oglądamy cudze filmiki na yt (automat), dostajemy za to punkty które możemy wykorzystać na promowanie swoich filmików (licznik up) które w zamian oglądają inni, system awansu 500 bonusów kredytów za 50 obejrzanych filmików czas trawnia 20-800 sekund. Przez noc (6h) nabiłem 7 tysięcy punktów co dało mi około 2500 wyświetleń polecam, konto premium pozwala na auto like i komentowanie w dodatku + 10 tyś punktów na start. Strona pewna posiada bota nie musimy nic klikać jak i nie musimy przepisywać żadnego captcha itd. Możemy ustawić emisje wyświetleń czy 20 sekund to mniej kredytów czy 800 kwestia przeznaczenia czy tylko chcemy podbić czy chcemy aby widz obejrzał w programie średnio uczestniczy 15 tysiecy osób online. Link poniżej. Za 1000 obejrzanych filmików 750 kredytów i 1,05 * zwiększona ilość kredytów za film obejrzany itd co level to cięższy etap. Nie dostałem bana na yt. W programie jestem już ponad(dopiero) tydzień, wygenerowałem na swoim kanale zupełnie za darmo 20 tysięcy wyświetleń przy czym zarobiłem na reklamach około 10 dolarów + kliki około 13 dolców (tematyka finanse filmików stawki wyższe) Nic nie trzeba robić tylko okno przeglądarki musi być otwarte na youtubie które bot automat otworzy. www.ytmonster.net RE: Podbijanie licznika na youtube - DonWestbam - 25-01-2017 14:27 Chyba kazdy to zna, po 2 malo tu debili co refa ukrytego nie zobacza RE: Podbijanie licznika na youtube - Ogniemimieczem - 25-01-2017 16:30 jakiego refa? moudyyy Podbijanie licznika na youtube - Artinesse - 01-03-2018 21:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |