![]() |
Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA (/Temat-Powiadomienie-o-usunieciu-tresci-z-wyszukiwarki-Google-na-mocy-ustawy-DMCA-143359) |
Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA - Teodorr - 25-01-2017 11:31 Witam, mam stronę z serialami online. Dostałem już parę razy: Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA dla pojedynczych seriali. Dzisiaj usunęli mi serial który był top1-2 w wynikach, odczuję to w ruchu więc chciałbym coś z tym zrobić. Czy mogę jakoś zabezpieczyć się przed usuwaniem linków? W innym wątku przeczytałem, że chodzi o to, że wyniki wyszukiwania brzmi " Oglądaj XXXX online coś tam coś tam". Ktoś testował zmianę meta description? Jeżeli ktoś ma jakieś gotowe rozwiązanie mogę zapłacić za nie ![]() Pozdrawiam Teodorr RE: Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA - precell - 25-01-2017 14:27 Jak Ci podstrony usuwają, to znaczy, że strona robi się popularna ;-) Także w zasadzie takie akcje są nieuniknione. Jeśli systematycznie dodajesz filmy, odbijesz sobie na nich pojedyncze kasacje. RE: Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA - lukasz1950 - 25-01-2017 19:07 Siemanko, jeżeli masz możliwość zmiany istniejących linków to po prostu zmieniaj te, które google Ci zablokowało i indeksuj te nowe z poziomu google webmasters lub po prostu czekaj aż naturalnie się zindeksują ponownie. RE: Powiadomienie o usunięciu treści z wyszukiwarki Google na mocy ustawy DMCA - Marcin0292 - 25-01-2017 20:23 Masz unikalną treść na stronie? |