![]() |
Pismo przedsądowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Pismo przedsądowe (/Temat-Pismo-przedsadowe-143351) |
Pismo przedsądowe - doit00 - 25-01-2017 01:24 Witam moja dziewczyna w listopadzie umówiła sie na wymianę kosmetykami z dziewczyną z Angli. Paczka mojej dziewczyny dotarła do niej 14 listopada wiem bo mam numer paczki i sprawdzalem natomiast dziewczyna kombinowala ze nie ale gdy wysłałem jej to potwierdzenie ze dotaral to nagle paczka czekala u jej sąsiada. Natomiast paczka do mojej dziewczyny nigdy nie dotarła tamta kombinowala ze niby wyslala to do niej wróciła itp. Az w koncu stwierdziła ze przeleje jej pieniądze i nie moze tego zrobić przez miesiąc ![]() 1. Chce aby to bylo poważne najlepiej podpisane przez prawnika jak to zrobić? Czy myślcie ze jak wyślę podpisane przez siebie to wystarczy ? 2. Kosmetyki byly warte w granicach 300 zl czy np: moge zarzadac sumy 500 w ramach rekompensaty ? RE: Pismo przedsądowe - kookee - 25-01-2017 01:37 Postrasz babke troche i zobacz jak sie sytuacja rozwinie RE: Pismo przedsądowe - doit00 - 25-01-2017 01:38 Juz strasze i nic a takim pismem to myślę ze da rade Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Pismo przedsądowe - kukiz87 - 25-01-2017 02:27 Potwierdzenie w sensie dowody jakies macie ? że tak miało się stać ? i czy nasza Policja ma zasięgi w Anglii ? Ciezko chyba bedzie co kolwiek wskórać moim zdaniem RE: Pismo przedsądowe - Toskan - 25-01-2017 03:36 Troche belkot z Twojej strony. Skoro chcesz aby bylo napisane/podpisane przez prawnika...to sie do niego wybierz, a nie sam podpisuj. Z drugiej strony juz chcesz na tym zarobic, jesli faktycznie poniosles z tego tytulu straty to musisz je udowodnic w Sadzie. Najprostszy i najskuteczniejszy sposob ->znajdz ja na FB i 'obsmaruj' u kolezanek/kolegow...rodziny ![]() RE: Pismo przedsądowe - doit00 - 25-01-2017 10:47 Mamy rozmowy fb Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka RE: Pismo przedsądowe - lukaswu - 25-01-2017 11:02 adwokat zechce ze 100zł za konsultację, najtaniej wyrób sobie pieczątkę za 5zł adwokat na swoje imie i nazwisko podbij dla dziewczyny pismo i wyślij ![]() RE: Pismo przedsądowe - eune - 19-02-2017 00:36 Poproś 100 zł na leki, bo zgadzając się na takie wymiany to powinniście razem z dziewczyną coś brać na głowę ![]() RE: Pismo przedsądowe - xaxaxa - 22-02-2017 18:03 300zł ? U nas w Polsce mają wylane na takie cos i z łaską sie zajmują takimi sprawami a co dopiero do kogos za granicą... Pozatym jak mozna bylo sie umówic na jakas wymiane z kimś przez internet kogo nigdy sie wczesniej nie widziało/ nie znało. RE: Pismo przedsądowe - RoyMaster - 22-02-2017 18:23 Więcej wyjdzie zabawa w prawnika niż warte są te wasze kosmetyki. A wina jest tylko i wyłącznie wasza więc żal możecie mieć jedynie do siebie. |