Kilka technicznych pytań o zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Kilka technicznych pytań o zarobek (/Temat-Kilka-technicznych-pytan-o-zarobek-143219) |
Kilka technicznych pytań o zarobek - jacek441 - 22-01-2017 14:51 Witam wszystkich, forum obserwuje już od dłuższego czasu, ale nigdy nie działałem w internecie zarobkowo, zawsze robiłem coś dla siebie i za darmo dla innych. Parę miesięcy temu wpadłem na pomysł że pochwale się swoją wiedzą i stworzyłem bloga który ma się dobrze, tam publikuje swoje kurs (jedna ściśle określona grupa docelowa) ale... powiedziałem dość, chce wprowadzić możliwość płacenia sms, czyli na swoim blogu chce umieścić napis: "chcesz wiecej kursów, to wyśli sms na numer o tresci.." i tu moje pytania: 1. czy moge umiescic takowy napis ? 2. czy moge sprzedawac swoje kursy za sms ? 3. jaka najlepsze platforma ? hotpay ? bloga prowadze bo lubie, nigdy nie robilem tego zarobkowo Jestem świadomy że moje pytania mogą być idiotyczne Pozdrawiam RE: Kilka technicznych pytań o zarobek - radmatuszewski - 22-01-2017 17:43 Możesz sprzedawać swój/swoje kurs/kursy za SMS, robisz wtedy REAL CONTENT. RE: Kilka technicznych pytań o zarobek - iCash.pl - 23-01-2017 12:10 @jacek441 Oczywiście jest to jak najbardziej świetny sposób na monetyzację Twojego bloga. Zapraszamy więc do skorzystania z naszych usług. iCash.pl jest operatorem płatności SMS Premium. Nasz support pomoże ci zaimplementować obsługę mikropłatności SMS na Twojej stronie. Ponadto możesz też skorzystać z serwisu a1x.pl by stworzyć stronę sprzedażową. Po szczegóły zapraszamy na naszą stronę oraz poprzez kontakt drogą mailową. RE: Kilka technicznych pytań o zarobek - Leaders - 23-01-2017 12:25 (22-01-2017 14:51)jacek441 napisał(a): Witam wszystkich, forum obserwuje już od dłuższego czasu, ale nigdy nie działałem w internecie zarobkowo, zawsze robiłem coś dla siebie i za darmo dla innych. Parę miesięcy temu wpadłem na pomysł że pochwale się swoją wiedzą i stworzyłem bloga który ma się dobrze, tam publikuje swoje kurs (jedna ściśle określona grupa docelowa) ale... powiedziałem dość, chce wprowadzić możliwość płacenia sms, czyli na swoim blogu chce umieścić napis: "chcesz wiecej kursów, to wyśli sms na numer o tresci.." i tu moje pytania: 1. Tak, możesz umieścić takowy napis. 2. Tak, możesz sprzedawać swoje kursy za sms. 3. Tak, HotPay będzie dla Ciebie najlepszą platformą RE: Kilka technicznych pytań o zarobek - trybulski - 23-01-2017 12:42 (23-01-2017 12:10)iCash.pl napisał(a): Ponadto możesz też skorzystać z serwisu a1x.pl by stworzyć stronę sprzedażową. Co to jest, dlaczego nie działa i kiedy będzie działać? RE: Kilka technicznych pytań o zarobek - iCash.pl - 23-01-2017 12:59 @trybulski Serwis a1x.pl to kreator stron Landing Page, na którym w prosty sposób można stworzyć stronę internetową z naszą bramką płatnościową. Z tego co widzę strona działa bez żadnych problemów, jeżeli jednak masz jakiś problem z działaniem strony skontaktuj się z obsługą serwisu a1x.pl pod adresem: [email protected] |