![]() |
Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo (/Temat-Nowy-rok-nowa-ja-niestandardowo-143169) |
Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 21-01-2017 01:29 Siemanko Przybyszu! ![]() Zaczęłam prowadzić ten dziennik by motywować głównie siebie, ale również i moich czytelników. Jestem osobą, która ma marzenia i plany, ale bardzo łatwo się zniechęcam i poddaję.
zarabianie przez internet interesowało mnie już 2/3 lata temu, ale wtedy nie byłam jeszcze pełnoletnia, miałam pieniążki od rodziców i byłam… zwyczajnie leniwa. Teraz jednak wracam, zmotywowana i nakręcona! Mam dobry laptop, konsolę, telefon, w sumie tez mam parę stówek za nic (renta), jednak chcę zrobić coś, z czego będę zwyczajnie dumna. Jak mówi moja forumowa sygnaturka: Jestem dumnym członkiem http://zarabiam.com od May 2014. I wszystko się zgadza! Szkoda tylko, że dopiero teraz zaczęłam traktować je na poważnie. Kiedyś wchodząc tam miałam w głowie myśl, że dostanę wszystko na tacy. zarabiam.com to forum, które pozwoliło mi uwierzyć w siebie i dało ogromnego kopa do działania. Co najlepsze - daje go codziennie. Nie ma nic bardziej motywującego od obejrzenia aktualnej galerii, w której to ludzie dzielą się swoimi efektami pracy. Widzisz to i myślisz - „wow, zazdroszczę”, jednak po chwili ta myśl odchodzi w nieznane, a w Twojej głowie pojawia się zdanie - „ja też mogę!”. Gdzie "pracuję"? ![]() Aktualnie skupiam się na Leadmore, gdzie planuję co miesiąc wypłacać około 250 zł (na początek), dlatego o tym portalu będzie tu najgłośniej! Ale poza tym również w:
![]() Zapraszam do śledzenia! RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - piotrgk4 - 21-01-2017 02:11 Chcesz zrobić coś dużego czy jednak tylko zarobić kasę? Bo tak wygląda z obecnego stanowisko. Nie mniej będę obserwował i życzę powodzenia. Przede wszystko się nie poddawaj i dąż do sukcesu ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 21-01-2017 11:53 Piotrku! ![]() ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - paweuq - 21-01-2017 14:30 Widzę od razu za wszystkie metody się zabrałaś, ja bym Ci polecił się skupić nie jednej metodzie. Ale to tylko moje zdanie. Powodzenia i oczywiście będę zaglądał RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 21-01-2017 14:52 (21-01-2017 14:30)paweuq napisał(a): Widzę od razu za wszystkie metody się zabrałaś, ja bym Ci polecił się skupić nie jednej metodzie. Ale to tylko moje zdanie. Powodzenia i oczywiście będę zaglądał Paweuq, spokojnie ![]() ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - Captain - 21-01-2017 15:03 Ledamore, eforsa, no fajnie, czyli jak rozumiem zamierzasz żerować na głupocie i nieuważności ludzi nie czytających regulaminów i doprowadzać ich do strat finansowych w celu własnego zarobku? Czyli suby sms w całej okazałości. Bo chyba tylko je oferuje leadmore i eforsa, popraw mnie jeśli się mylę. Jak zamierzasz zarabiać na skubaniu naiwnych to cóż. Raczej się tym chwalić nie warto i ja na pewno Ci kibicować nie będę. Są różne drogi zarabiania w internecie, jedne lepsze, drugie gorsze, ale ta jest jedną z gorszych. Zarobki dobre tylko co z tego skoro zarabiasz je w taki sposób. Gdzie ktoś musi stracić swoje pieniądze (których wcale tracić nie chce) abyś Ty cokolwiek zarobiła. W życiu nie liczy się tylko kasa, ale także pewne wartości. Ja nie czułbym się dobrze zarbiając w taki sposób. RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 21-01-2017 15:13 (21-01-2017 15:03)Captain napisał(a): Ledamore, eforsa, no fajnie, czyli jak rozumiem zamierzasz żerować na głupocie i nieuważności ludzi nie czytających regulaminów i doprowadzać ich do strat finansowych w celu własnego zarobku? Poczytaj trochę o Real Content ![]() RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - mahuzz - 21-01-2017 23:22 (21-01-2017 15:03)Captain napisał(a): Ledamore, eforsa, no fajnie, czyli jak rozumiem zamierzasz żerować na głupocie i nieuważności ludzi nie czytających regulaminów i doprowadzać ich do strat finansowych w celu własnego zarobku? Już po raz któryś widzę Twój post hejtujący sposób zarabiania jakim są SMS Premium/Sub SMS. Real Content to typ oferowania czegoś co istnieje i po wykonaniu akcji jaką jest wpisanie i potwierdzenie nr/wysłanie SMS dostaje to co chciał. Jeśli nie piszesz że jest to darmowe to nie widzę tutaj ani grama oszustwa ani próby żerowania na kimkolwiek. A i mylisz się, leadmore oferuje również programy czysto afiliacyjne takie jak kupno AVG czy Furgonetka ![]() Co do dziennika - powodzenia! W razie czego pisz ![]() Pozdrawiam, mahuzz RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - Bidbar96 - 21-01-2017 23:42 Rownież zycze powodzenia i coraz lepszych wyników. RE: Nowy rok, nowa ja #niestandardowo - huehuehue98 - 22-01-2017 12:43 Hejka! Wczorajszy dzień był dosyć leniwy, ponieważ zaczęłam ferie, więc wyszłam sobie z przyjaciółmi na miasto. Ale! I tak udało mi się pobić swój osobisty rekord, jeśli chodzi o ilość leadów w jeden dzień. Miałam ich 8, więc jak dla mnie jest to całkiem przyjemny wynik. Oby tak dalej! ![]() Zrobiłam też sobie grupy, które mam zamiar powiększać by potem stworzyć jakieś dobrze prosperujące fanpage'e. Dzisiaj planuję utrzymać wczorajszy wynik i mieć te 8 leadów... ![]() Coraz bliżej do mojego styczniowego celu: 200 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |