Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? (/Temat-Dostalem-biuletyn-o-fatimie-za-darmo-143160) |
Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - helix - 20-01-2017 21:30 Przed nowym rokiem była możliwość dostania biuletynu o fatimie za darmo i wystarczyło wpisać swoje dane i na ten adres co podałem dzisiaj dostałem ten biuletyn.A myślałem że to coś lepszego a tu nic ,ale dostałem.I zaufane są tu gadżety nie ma oszustów żeby jak najwięcej takich było.Mogę zrobić fotkę i wrzucić tutaj na forum jak ktoś nie wierzy. RE: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - radek0389 - 20-01-2017 21:39 W związku z tym, nalezą się gratulacje? Czy może ubolewania nad tobą, że "coś lepszego a tu nic"? RE: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - Sahya - 20-01-2017 22:19 Aha? Więc? RE: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - maniek250 - 21-01-2017 01:57 A do mnie ostatnio zapukało dwóch Panów coś pogadali o końcu świata i dali mi GRATIS egzemplarz strażnicy xD RE: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - MaLiN - 21-01-2017 02:21 Z tego co się orientuje, to miał być kalendarz wysłany, a zamiast niego wysyłają dane, aby im wpłacać pieniądze na konto xd RE: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - trybulski - 21-01-2017 13:17 Hej. To na pewno nie jest fejk? Wrzuć fotkę to uwierze RE: Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - trikmen - 08-04-2018 11:43 Pan ma Cię w swojej opiece Do mnie ostatnio chciał wbić Pan na rozmowę aby porozmawiać o tym co z góry na nas patrzy. Diabeł nie śpi ! Dostałem biuletyn o fatimie za darmo? - MaLiN - 08-04-2018 11:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |