Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com (/Temat-Crypto-Wealth-Fund-do-7-dziennie-cryptowealthfund-com-143021) |
Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 17-01-2017 07:25 Nazwa programu: Crypto Wealth Fund Plany inwestycyjne: Minimum inwestycyjne: $10 Akceptowane systemy płatności: BTC, PM, Payeer, wkrótce Payza Wypłaty (manualne/aut.): manualne Komentarz własny i szczegółowy opis programu: Hyip, który wystartował 7. grudnia 2016. Zatem nie taki nowy, ale wygląda na to, że pochodzi. Administratorem jest Ahman Sheikh. Firma z Dubaju. Oficjalne stanowisko to firma zajmuje się inwestycjami, w tym na forexie. Ostatnio wdrożono możliwość automatycznej reinwestycji w programie. Ustawia się % jaki chce się reinwestować. Codziennie % kwoty dodawany jest do planu, przez co zyski są coraz większe. Jednak nie wydłuża to czasu planu. Z tego względu najlepiej opłaca się włączyć tę opcję dla planu rocznego. Dla pozostałych lepiej jest raczej reinwestować ręcznie z salda. Z tego co zaobserwowałem to ilość depozytów jest coraz większa w stosunku do wypłat. Ludzie reinwestują. Prowizje za polecenie - kolejno poziome 1, 2 i 3: 10%, 3%, 2%. Co ważne otrzymujemy prowizję tylko od pierwszej wpłaty. Zatem nawet jak polecony zainwestuje kolejny raz ze świeżych środków to nie dostaniemy prowizji. Program promowany m.in. przez Sercan Çakır. Grupa na FB: https://www.facebook.com/groups/cryptowealthfund/ Aktualne działania na forexie: https://www.instagram.com/cryptowealthfund/ Wszedłem skromnie za $60 w plan 5%, bo akurat tyle miałem dostępne. Ale najlepiej opłaca się plan 7%. Prawdopodobnie dorzucę do niego na dniach. Dowód depozytu: Czysty link >> Link do programu >> RE: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 18-01-2017 06:09 Wypłaty natychmiastowe. Sprawdzone na portfelu BTC. W ciągu 2 minut wypłata na portfelu. RE: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 18-01-2017 15:24 Gwoli wyjaśnienia do planu. Naliczenia są od poniedziałku do piątku. Zatem finalny zwrot nie jest taki duży. Standard Plan: zwrot ogółem 152%. Premium Plan: zwrot ogółem: 110% Deluxe Plan: zwrot ogółem: 126%. Fortune Plan: 17% tygodniowo przez rok, to będzie ok. 884%. Myślę, że dzięki temu, że zwroty nie są takie duże program może pochodzić. Najlepszy oczywiście Plan Deluxe Aktualizacja 2017.01.20 CWF inwestują na forexie. Mają 4 konta. Na każdym inwestuje kto inny. Kilka screenów z grudnia jakie znalazłem: Aktualizacja 2017.01.21 Ważna aktualizacja: Admin napisał, że były włamania na konta użytkowników. Dlatego od teraz wypłaty będą manualne do 24 godzin. Druga rzecz to, żeby nie kusiło hakerów, ze strony głównej usunięto ostatnie wpłaty i wypłaty, gdzie widniały nazwy użytkowników. Aktualizacja 2017.01.23 Zauważyłem, że przy wypłatach w BTC opłata za transfer jest w kwocie wypłaty. Jest to około pół dolara. Dlatego nie opłaca się wypłacać małych sum na BTC. Jak wypłacałem $3 czy $6 to na portfelu dostawałem około pół dolara mniej. Powstało konto na instagramie, gdzie umieszczane są działania CWF na forexie: https://www.instagram.com/cryptowealthfund/ Monitoruję też statystyki i jak na razie wyglądają one obiecująco: Aktualizacja 2017.01.27 Dodano nową opcję Add Funds. Można od teraz dodać sobie środki na saldo. Przykładowo jeśli mamy na saldzie $50 i chcemy kupić plan Deluxe za $100 to wystarczy, że dorzucimy depozyt $50 i łącznie będziemy mieli już odpowiednią ilość do kupna planu. RE: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 30-01-2017 13:39 Admin podjął decyzję o wyłączeniu automatycznej reinwestycji. Ta opcja jest już niedostępna. Stany 4 kont na forexie z ostatniego tygodnia ze zrzutami ekranu: Konto 1 : ponad $110k Konto 2: ponad $292k Konto 3 : ponad $3 619k Konto 4 : ponad $606k I kolejno screeny: Mamy już prawie milion zielonych depozytu: Dowody wypłat: RE: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 06-02-2017 19:26 Mamy już prawie milion $$ rezerw w programie: RE: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 13-02-2017 18:24 Staty: Problemy z wypłatami mają być rozwiązane do dziś do wieczora. Moja doszła kilkanaście minut temu. RE: Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Plemnik - 20-02-2017 17:12 Moja ostatnia aktualizacja statystyk: Ostatnia moja wypłata wisi już 5 dni. I to nie jest odosobniony przypadek. Na FB nie można komentować już postów. Oprócz przyklejonego - na razie. Przy moim niskim depozycie to nie wyciągnąłbym wkładu bez tych kilku poleconych, nawet jakby ta wisząca wypłata doszła. W BTC znacznie mniej przychodziło niż było zlecane do wypłaty. Crypto Wealth Fund - do 7% dziennie - cryptowealthfund.com - Hybrid1990 - 11-08-2019 07:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |