![]() |
Problem z kartą skrill - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456) +---- Wątek: Problem z kartą skrill (/Temat-Problem-z-karta-skrill-142996) |
Problem z kartą skrill - HerossiK - 16-01-2017 14:52 Witajcie. Od niecałego roku jestem posiadaczem karty skrill i nigdy nie było żadnych problemów z płatnościami w sklepach. Teraz gdy próbuje zapłacić w sklepie kartą wyskakuje błąd transakcja odrzucona, powód: usługa niedostępna. Czy ktoś się kiedyś spotkał z podobnym problemem? Próbowałem pisać na support skrill ale nie dość, że otrzymałem odpowiedź która nic mi nie pomogła to w dodatku musiałem dosyć długo czekać. Szukałem jakiegoś numeru telefonu od supportu gdzie można by było zadzwonić ale niestety żadnej takiej informacji na stronie skrill nie znalazłem. Ktoś może sie spotkał z takim problemem? Chciałbym to jak najszybciej rozwiązać aby mieć dostęp do swoich środków. RE: Problem z kartą skrill - Bartezx1997 - 16-01-2017 14:58 Mi też odrzuca, ale tylko przy płatności zbliżeniowej, może to wina uszkodzonej karty. RE: Problem z kartą skrill - Toskan - 16-01-2017 15:02 Po pierwsze na stronie znajdziesz numer tel. Do PL supportu. Po drugie ostatnio jest problem z operatorami kart, tez nie moglem zaplacic i wyskakiwal blad 'bledny numet karty', w innym sklepie karta zadzialala. Po trzecie karta skrill mozesz placic 5razy/24h. RE: Problem z kartą skrill - HerossiK - 16-01-2017 15:12 Może jestem ślepy ale od czasu zmodyfikowania nieco strony supportu skrilla numeru do PL supportu nie potrafię znaleźć albo go po prostu nie ma ![]() Wiem, że jest limit 5płatności/24h. Karta nie działa zarówno przy płatnościach zbliżeniowych jak i normalnych. Sprawdzałem w dwóch różnych sklepach niestety nigdzie karta nie zadziałała. RE: Problem z kartą skrill - Toskan - 16-01-2017 15:32 +44 203 308 2520 i prosisz o PL customer service. Byc moze masz uszkodzona karte RE: Problem z kartą skrill - HerossiK - 16-01-2017 17:26 Dobra wszystko już wiem. Nie można za pomocą karty wydawać środków dodanych za pomocą bitcoina. Mój błąd ![]() RE: Problem z kartą skrill - Ogniemimieczem - 17-01-2017 12:10 @[HerossiK] Powiedz mi a ile czekałeś na połączenie z nimi? ![]() Bo ja ostatnio 45 minut walczyłem... RE: Problem z kartą skrill - HerossiK - 17-01-2017 12:21 (17-01-2017 12:10)Ogniemimieczem napisał(a): @[HerossiK] Napisałem na maila i w końcu odpisali ![]() |