CPM - gdzie reklamować polską stronę? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CPM - gdzie reklamować polską stronę? (/Temat-CPM-gdzie-reklamowac-polska-strone-142967) |
CPM - gdzie reklamować polską stronę? - trybulski - 15-01-2017 19:17 Witam. Ponieważ nie da się korzystać z CPM'a od Karcza, mam pytanie: jaki jest najlepszy CPM w którym mogę reklamować polską stronę? Oczywiście moa tutaj o ruchu z Polski RE: CPM - gdzie reklamować polską stronę? - precell - 15-01-2017 20:08 (15-01-2017 19:17)trybulski napisał(a): Witam. Ponieważ nie da się korzystać z CPM'a od Karcza, mam pytanie: jaki jest najlepszy CPM w którym mogę reklamować polską stronę? Oczywiście moa tutaj o ruchu z Polski Co z moją kasą? Wydałeś na lizaki? Reklama w CPM? To jakiś żart chyba. RE: CPM - gdzie reklamować polską stronę? - trybulski - 16-01-2017 08:35 @precell, sam czekam na przelew jak tylko dojdzie wysyłam ci kasę |