![]() |
[SPRZEDAM] 23 FP ERO - łącznie 105k fanów + GRATIS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] 23 FP ERO - łącznie 105k fanów + GRATIS (/Temat-SPRZEDAM-23-FP-ERO-lacznie-105k-fanow-GRATIS-142961) |
[SPRZEDAM] 23 FP ERO - łącznie 105k fanów + GRATIS - mysc - 15-01-2017 18:31 DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE - SPRZEDANE! Uwaga! Zanim zadasz pytanie - przeczytaj całą ofertę
![]() EDIT : Poprawiłem linki do screenów! 1.Nazwa przedmiotu : 23 FP ERO (łącznie 105K fanów) + GRATIS (materiały do prowadzenia FP i Kompleksowy Poradnik Skracania) 2.Opis przedmiotu : Podjąłem decyzję o wycofaniu się z FP - nie mam czasu na zajmowanie się tymi stronami. Zostały mi 23 FP i sprzedaję je - tylko i wyłącznie - jako pakiet ![]() Najmniejszy FP : 1,7k fanów Największy FP : 18k fanów Po zakupie, nowy nabywca powinien : - Zmienić przycisk "call to action" - Zmienić krótki opis strony - Zmienić długi opis strony - Zmienić witrynę strony - Odblokować zasięg na cały świat! (w tej chwili na kazdej stronie jest ograniczony do Polski) - Dodać (najlepiej co najmniej dwa) konto FB, które jest w stanie zweryfikować dowodem tożsamości (zabezpieczenie na wszelki wypadek) Wszystkie FP są zadbane, nie były używane od SIERPNIA (dopiero w tym miesiącu wrzuciłem po 2-3 posty, żeby pokazać screeny z zasięgiem w ofercie sprzedaży). Przerwa w użytkowaniu zawsze pozytywnie wpływa na zasięg, ostatnie posty (styczniowe) były w dodatku z gatunku "akcjo-wymuszaczy", więc początkowy zasięg po rozpoczęciu postowania przez nowego nabywcę powinien być sporo wyższy od przeciętnego. Jeśli nie do końca rozumiesz o czym mówię, przeczytaj proszę to : http://getpaid20.pl/praktycznie-o-zarabianiu/10-marketingowym-mitow-na-temat-facebooka/ . Oferta nie ma żadnych "ukrytych haczyków", całość sprzedaję bo - jak widać (brak użytkowania od sierpnia) - czasowo nie jestem w stanie zajmować się tymi FP. Możliwe zastosowania : - promocja ofert CPA (CPC/CPS/CPL/CPR/itd.) - sprzedaż reklam (śmiało można sobie życzyć 7-10 zł za post na wszystkich FP) - wykorzystanie FP jako bazy pod tworzenie nowych stron tego samego typu, przeznaczonych na sprzedaż Stosunkowo prosty sposób na zwrot z tej inwestycji to właśnie prowadzenie ich bez żadnych ofert CPA (bez linków). Wrzucając same zdjęcia/filmy, sprzedając reklamy np. na zarabiam.com i dodatkowo tworząc nowe FP ERO na sprzedaż (reklamując je na zakupionych 23) -> nie narażacie się za bardzo na blokady i całość, pod warunkiem znajdowania kupców, powinna się zwrócić. Pisząc "sprzedaż reklam", mam na myśli REKLAMY FP innych użytkowników, nie sprzedawaj reklam z linkami do ofert CPA. Na życzenie przyszłego nabywcy mogę dorzucić GRATIS wszystkie materiały których używałem do prowadzenia tych FP wraz ze źródłami ich pozyskiwania ![]() Nowy nabywaca, za darmo, otrzyma również Kompleksowy Poradnik Skracania wraz z dostępem do grupy (opis w ofercie poradnika). Jeśli osoba zainteresowana zakupem już ten poradnik ode mnie kiedyś kupiła - od ceny FP odejmiemy 34zł. Oczywiście do całości dorzucam listę FP w excelu, tak żeby nie było watpliwości co do zgodności "towaru" z tą ofertą ![]() Kupujący powinien "przyjąć FP" od razu na swoje RL KONTO - które będzie służyło tylko i wyłącznie jako zabezpieczenie (nie wykonuj nim żadnych akcji na FP!). Postowanie należy wykonywać przy pomocy innych kont. Jeśli nowy nabywca będzie miał problemy - mogę tą kwestię zabezpieczania rozwinąć ![]() Z FP usuwam wszystkie swoje konta od razu po ich przekazaniu. NIE PODAJĘ LINKÓW DO FP przed zakupem! 3.Zdjęcia : Losowe 7 FP, posty ze stycznia (zwróć uwagę, że zasieg jest ograniczony do POLSKI!) : Link do "screena" : https://images81.fotosik.pl/292/263bee0931905e27.png Rekord "virala naturalnego" (zdjęcie typu "akcjo-wymuszacz") na FP 3,5k fanów! (zwróć uwagę, że zasieg jest ograniczony do POLSKI!) Link do "screena" : http://getpaid20.pl/img/fp35k.png 4.Kontakt : Tylko PW na tym forum ![]() 5.Cena : 630zł zł za całość - 0,006zł/fan 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy, najlepiej mtransfer (mbank) ![]() *Nie ma możliwości rezerwacji FP *Nie dodaję FP przed zaksięgowaniem się przelewu na koncie . RE: [SPRZEDAM] 23 FP ERO - łącznie 105k fanów + GRATIS - mysc - 15-01-2017 20:05 Dziękuję Za Zainteresowanie - Sprzedane! [SPRZEDAM] 23 FP ERO - łącznie 105k fanów + GRATIS - surfer0700 - 15-01-2017 20:16 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |