POTRZEBNA POMOc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: POTRZEBNA POMOc (/Temat-POTRZEBNA-POMOc-142937) |
POTRZEBNA POMOc - therazmo - 15-01-2017 12:09 Witam. Przejdę od razu do sedna Do 10 lutego muszę uzbierać 400 zł I pytanie w jaki sposób? Mam 16 lat. Posiadam PayPal i konto bankowe Jestem otwarty na propozycję. Ważne aby był jakiś sposób na szybki zarobek Jestem w stanie poświęcić czas i zainwestować 10$ RE: POTRZEBNA POMOc - YSLpattryk - 15-01-2017 12:35 Na forum jest dział "Poradniki" - polecam się tam udać. RE: POTRZEBNA POMOc - therazmo - 15-01-2017 12:37 Sprawdzę Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka RE: POTRZEBNA POMOc - Captain - 15-01-2017 12:41 400zł, przez internet, w niecały miesiąc, bez pieniędzy na inwestycje (10$ to o wiele za mało) i bez doświadczenia. A do tego jeszcze będąc niepełnoletnim. Szczerze? Będzie co najmniej ciężko. Nie sądzę aby Ci się udało zważywszy na to, że jesteś początkującym, ale może przynajmniej zdobędziesz trochę doświadczenia które w przyszłości zaprocentuje zarobkami. Jeśli naprawdę potrzebujesz zarobić te 400 do 10 lutego to rozejrzyj się za jakimś roznoszeniem ulotek czy czymś w tym stylu. Bo w necie tak z doskoku, bez zaplecza, bez doświadczenia ani pieniędzy na inwestycje to mała szansa na osiągnięcie tego celu. POTRZEBNA POMOc - surfer0700 - 15-01-2017 12:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |