Leady Jak to działa ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Leady Jak to działa ? (/Temat-Leady-Jak-to-dziala-142930) |
Leady Jak to działa ? - mateusz31997 - 15-01-2017 04:40 Siema. Aktualnie chciałbym się tylko dowiedzieć czy jeśli wysłałem już sms i nr zatwierdziło (tzn dostałem kasę ) to czy próbując jeszcze raz z tego samego pc tylko innym nr powinno przyznać Leda ? Sytuacja: Ja otwieram str wpisuje kolegi nr i dostaje od niego PIN x2 . Potem muszę czekać na "niby" pobranie 10 minut. Następnie on stopuje i kasa powinna byc n koncie a jej nie widać. Czyli to przyczyna tego że miałem u siebie odpaloną stronę ? I ostatnie pytanie: Ile razy można użyć tego samego nr ? RE: Leady Jak to działa ? - piotrekprorok - 15-01-2017 05:18 Serwisy na ogół blokują konto i nie wypłacają zebranych środków w sytuacjach gdy ktoś frauduje więc nie polecam RE: Leady Jak to działa ? - mateusz31997 - 15-01-2017 12:12 aha okej. Thx za rade. Temat do kosza RE: Leady Jak to działa ? - GR4N0N - 15-01-2017 15:20 Na FS raczej tak nie jest, nawet po wpisaniu parunastu kodów z jednego nr wszystko przechodzi. Polecam! RE: Leady Jak to działa ? - Miedziany - 15-01-2017 21:20 Opóźnienia są w subach więc poczekaj do jutra i powinien być lead ;d |