TwoMine Kopalnia BTC!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TwoMine Kopalnia BTC!!! (/Temat-TwoMine-Kopalnia-BTC-142927) |
TwoMine Kopalnia BTC!!! - djMruczekk - 14-01-2017 23:33 Kopalnia BTC/DOGE TwoMine Świeży program do kopania BTC i DOGE Zwrot 2%dziennie Minimalna inwestycja: 0,5$ w BTC i DOGE 1$ payeer i AdvCash Wypłaty: BTC i DOGE-0,5$ prowizja 2% Payeer=1$ prowizja 5% Na start dostajemy 1GHS mocy, możliwość reinwestycji. Jak z wypłatami bez inwestycji? Nie wiem, póki co bo reinwestuję Wbij z refa a się przekonamy Za każdego refa repucik(ten sam nick co na zarabiam). Ref: Reflink-nie bądź żyła Czysty: Czysty-Nie masz serca ? RE: TwoMine Kopalnia BTC!!! - antwan99 - 05-02-2017 16:53 usuneli mi konto znajomy to scierwo polecił miało byc legit a okazało sie ze rosyjskie gówno SCAM RE: TwoMine Kopalnia BTC!!! - opeael2 - 05-02-2017 17:54 Jak wogole posługiwać się ta stronka ? Mam 1.3 ghs i nie wiem co dalej hehe Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka RE: TwoMine Kopalnia BTC!!! - Kakenik - 06-02-2017 00:43 Potwierdzam, po 2 dniach nie można zalogować się do konta niby hasło złe, a przy odzyskiwaniu podaje informacje, że nie moga mi wysłać maila SCAM TwoMine Kopalnia BTC!!! - Hybrid1990 - 20-10-2018 19:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |