HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com (/Temat-HourBitClub-od-7-2-dziennie-dozywotnio-hourbitclub-com-142925) |
HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - kanibal54d - 14-01-2017 22:05 Witajcie, Od czasu do czasu zabawię się w HYIP-a, a ten wydaje się niezwykle interesujący. Program najprawdopodobniej admina topbithourly i lightbitcoin, które ładnie dały zarobić bez referrali 150-180%. Program ruszył kilka godzin temu i znajduje się na wielu monitorach w sieci. Między innymi znanego Woody Balto. Oczywiście program podwyższonego ryzyka. Zalecam wchodzić na starcie albo w ogóle. Nazwa programu: HourBitClub Plany inwestycyjne: Od 0.3% na godzinę dożywotnio Minimum inwestycyjne: 0.01 BTC Akceptowane systemy płatności: BTC, Perfect Money i wkrótce będzie dodany payeer Wypłaty: instant >>>REFLINK<<< czysty link RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - Gremquen - 14-01-2017 22:09 Ja już jestem w programie za drobne Zobaczymy czy da zarobić RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - osk4rr - 14-01-2017 22:15 A poszło z refa, wrzucę jakieś drobne Jak długo idzie wpłata? Bo na blockchain już potwierdzona a na koncie dalej 0 BTC :/ ponadto zero informacji na mailu Edit: mam po 2h RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - kanibal54d - 16-01-2017 00:51 Był problem ze wpłatami, ale wszystkie dochodzą. Wypłaty natomiast są instant. Ja wrzuciłem 0.501 BTC RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - Gremquen - 16-01-2017 01:04 Mój depozyt szedł ok 3 godziny. Podobno teraz już się to poprawiło. Potwierdzam wypłaty instant, chociaż jak niektórzy zgłaszali, małe kwoty trafiają do pending i trzeba zlecać jedną większą RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - Oceniamy - 16-01-2017 01:24 Bardzo podobny program do https://lightbitcoin.com/ który niestety już nie płaci. Lecz Ci co weszli na początku zarobili RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - michalgo - 16-01-2017 10:00 Co Ty gadasz? Wypłaty nadal instant. Jezeli zlecisz wypłatę zbyt małej ilości środków, trafia ona do pending. Zrób jedna wieksza wypłatę i wszystko będzie okej. Poza tym strona działa od 2 dni wiec cieżko zeby ktos zarobił RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - kanibal54d - 16-01-2017 11:37 Prawdopodobnie tutaj działa automat, który pobiera jakąś prowizję dla admina a reszta idzie dla użytkowników. Tak było we wcześniejszych projektach, skoro stawia już kolejny program to jest szansa że nie zawinie się z kasą tylko będzie wypłacał dopóki będzie kasa do podziału, ale to jest HYIP i nigdy nie wiadomo. Fajne są te naliczenia sekundowe RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - Gremquen - 16-01-2017 12:09 Ja dostałem swoją wypłatę wczoraj, minimum jakie było i doszło instant. Więc ne wiem od czego zależy, że niektóre małe wypłaty idą do pending RE: HourBitClub - od 7.2% dziennie dożywotnio - hourbitclub.com - kanibal54d - 16-01-2017 12:45 Ja nie zlecam minimalnych i wszystko jest ok |