Chłodny umysł gwarancją sukcesu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chłodny umysł gwarancją sukcesu (/Temat-Chlodny-umysl-gwarancja-sukcesu-142874) |
Chłodny umysł gwarancją sukcesu - TaLi - 13-01-2017 19:38 Czesc!
Bukmacherką zajmuję się już od kilku lat, a od jakiegoś czasu przynosi mi ona regularne zyski. Postanowiłem dzielić się moimi typami na tym forum. W końcu większość z Was również chce zarabiać Tak jak w nazwie tego wątku - jesli chcesz osiągnąć sukces w bukmacherce, za wszelką cenę musisz zachować chłodny umysł - po wtopieniu nigdy nie dąż do tego by za wszelką cenę się odegrać - jest to żelazna zasada której bezwzględnie należy przestrzegać! Zachęcam do obserwowania tematu! Rzeszów K. - Muszyna K. Muszyna K. wygra mecz Kurs: 3,15 RE: Chłodny umysł gwarancją sukcesu - yazir - 13-01-2017 20:17 No cześć @[TaLi] aka Lester Miałeś już nie wracać, zapomniałeś swoje zapowiedzi? RE: Chłodny umysł gwarancją sukcesu - KenkyushaKamil - 13-01-2017 20:40 @[TaLi] Można się z Tobą skontaktować na pw, bo jestem zainteresowany współpracą Chłodny umysł gwarancją sukcesu - yazir - 13-01-2017 21:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |