![]() |
[Pytanie] Udostępnianie kogoś pliku u siebie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Pytanie] Udostępnianie kogoś pliku u siebie (/Temat-Pytanie-Udostepnianie-kogos-pliku-u-siebie-142859) |
[Pytanie] Udostępnianie kogoś pliku u siebie - Dante_/ - 13-01-2017 01:23 Siemka, mam zamiar udostępniać kogoś plik na swojej stronie po wykonaniu oferty, ale pomyślałem sobie o prawach autorskich. Więc czy takie coś jest "legalne", a jeżeli nie to czy "legalne" by było przekierowywanie osoby na jego stronę, żeby tam został plik pobrany. RE: [Pytanie] Udostępnianie kogoś pliku u siebie - Pir_ad - 02-02-2017 20:45 Podpinam się po pytanie. Również ciekawi mnie czy to jest legalne. Na google jest o tym dużo ale nikt nie mówi jasno TAK lub NIE. RE: [Pytanie] Udostępnianie kogoś pliku u siebie - marakesz - 23-02-2017 17:57 @Dante_/ chętnie Ci odpowiem na to pytanie jeżeli doprecyzujesz to zdanie: "mam zamiar udostępniać kogoś plik na swojej stronie po wykonaniu oferty" ![]() [Pytanie] Udostępnianie kogoś pliku u siebie - surfer0700 - 27-02-2017 15:23 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |