Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl (/Temat-Domena-na-Goracy-Sex-Telefon-Sextelefonik-pl-142814) |
Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl - knurr - 12-01-2017 08:49 Gorący sex telefon dla każdego - Seks rozmowy z pięknymi i sympatycznymi kobietam, które są chętne prawie na wszystko. Najlepsza strona w rankingu exn. Dysponujemy 28 kobietami które są dostępne 24h. Bardzo emocjonujaco i namiętnie pobudzją erotycznie każdego mężczyznę do granic fantazji. Jeden z najlepszych sex telefonów w polsce, Seks rozmowy na wysokim poziomie dla panów +18 lat Domena = http://sextelefonik.pl cena do uzgodnienia Prosze o przemyslane propozycje cenowe na priv RE: Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl - HunteroS - 18-01-2017 01:07 Chodzi mi o zdjęcia bo jestem zainteresowany skryptem. Rozumiem ze sam je robiłeś i są twojej produkcji. Bo licencja na odsprzedaż jednego zdjęcia to ogromne koszty . Kara za jedno zdjęcie jest ogromna więc proszę o informacje ze w raz ze skryptem otrzymam licencje na każde zdjęcie Jeżeli skrypt nie posiada i używasz od tak jakiś zdjęć proszę o informację bo nie chce iść siedzieć RE: Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl - griver1 - 19-01-2017 20:16 50zł RE: Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl - Matheenn - 19-01-2017 23:20 U mnie też te telefony nie wypaliły póki co , ten numer wewnetrzny psuje wszystko; p Domena na Gorący Sex Telefon - Sextelefonik.pl - surfer0700 - 20-01-2017 09:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |