WALL STREET BULL 3.33% dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WALL STREET BULL 3.33% dziennie (/Temat-WALL-STREET-BULL-3-33-dziennie-142739) |
WALL STREET BULL 3.33% dziennie - xxamaranthxx - 10-01-2017 19:02 OPIS PROGRAMU: WALL STREET MARKET GROUPS jest autoryzowany i regulowany w Wielkiej Brytanii przez FCA (Urząd Postępowania Finansowego) zgodnie z prawem Unii Europejskiej w tym MiFID (Dyrektywa dotycząca Rynku Instrumentów Finansowych). Specjalizują się w handlu na rynku Forex, od momentu powstania w 2001 roku firma stale rozszerza swój zasięg obecnie oferując swoje usługi na całym świecie, zmieniając się w prawdziwie globalną organizację. Wall Street Markets Group zapewnia swoim klientom wsparcie poprzez stale rozszerzające się programy edukacyjne- zaprojektowane aby uczyć umiejętności handlowych na rynkach finansowych. Narzędzia analityczne, seminaria i publikacje prezentowane w różnych językach. W celu zapewnienia bezpiecznego i wygodnego dostępu do światowych rynków finansowych, serwery firmy znajdują się w samym sercu sektora finansowego w LD4 Equinix Datacenter w Wielkiej Brytanii. Aby pomóc klientom we wszystkich kwestiach technicznych i organizacyjnych strona internetowa oferuje obsługę klienta przez telefon i czat na żywo, dostępny w ponad dwudziestu językach- można również komunikować się drogą mailową.
PLANY INWESTYCYJNE: 3.33% dziennie- zwrot wkładu po upływie 15 dni roboczych INWESTYCJE MINIMUM/ MAKSIMUM: $25 - $50 000 WYPŁATY INSTANT: minimum $1 AKCEPTOWANE SYSTEMY PŁATNOŚCI: PerfectMoney, Payeer, AdvCacsh, Bitcoin PROWIZJA Z POLECONYCH: 5% z pierwszego poziomu DNI ONLINE: 2 (start 8/01/2017) LICZBA INWESTORÓW: 154 SUMA WPŁAT: $6582 SUMA WYPŁAT: $191 LINK PARTNERSKI: WALL STREET BULL LINK DO STRONY: WALL STREET BULL INFORMACJE O RYZYKU W PROGRAMACH HYIP/ REVSHARE KLIK RE: WALL STREET BULL 3.33% dziennie - Blasphem - 10-01-2017 20:16 tez chcialem wlazic i robic temat ale jednak odpuscilem tak czy siak wydaje mi sie ze prorgam da zarobic. na TG prorgam promuje gosc ktory nie robi amsówki i ost. polecal m.in. Agrarian Benefit - bez szalonych planów, ale program działa juz chyba ponad miesiąc - ja obróciłem raz (5 dni - 110% bodajże) i myslalem ze sie zawinie ale widze ze wyplaca cały czas - tu myślę będzie podobnie i szybkiego scamu się nie spodziewam więc życze powodzenia RE: WALL STREET BULL 3.33% dziennie - xxamaranthxx - 12-01-2017 21:41 DNI ONLINE: 4 LICZBA INWESTORÓW: 320 SUMA WPŁAT: $13754 SUMA WYPŁAT: $883 WYPŁATY INSTANT: TAK WallStreetBull promuje również Woody Balto osoba z ogromnym doświadczeniem w tego typu programach. Osobiście zainwestowałem $100 poniżej zamieszczam dowód wpłaty: «Jedyną rzeczą jaka stoi pomiędzy Tobą a Twoim celem jest stek bzdur które sam sobie powtarzasz, dlaczego nie uda Ci się tego osiągnąć». — Jordan Belfort WALL STREET BULL 3.33% dziennie - Hybrid1990 - 12-08-2019 22:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |