![]() |
Jak usunąć datę komentarzy ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jak usunąć datę komentarzy ? (/Temat-Jak-usunac-date-komentarzy-142569) |
Jak usunąć datę komentarzy ? - DonWestbam - 06-01-2017 23:32 Siema, jest możliwość usunięcia daty komentarzy telefonach ? Jak wchodzę na stronę z komputera to daty nie ma, kiedyś to usuwałem za pomocą display:none ale jak się zabrać za usunięcie daty na urządzeniach mobilnych to nie mam pojęcia ... Używam wtyczki WP Touch Mobile i niestety nadal muszę jej używać ![]() Dzięki za podpowiedzi ! RE: Jak usunąć datę komentarzy ? - rozekrr - 07-01-2017 18:25 Witaj, znowu kwapię się Ci do pomocy, lub podpowiedzi ![]() Używasz wtyczki popularniej pod mobilną wersję WP, wtyczka ta posiada własne szablony zmieniające wygląd bloga na urządzeniach mobilnych, czy masz je włączone? Jeżeli tak, to musisz szukać w plikach tej że wtyczki i usunąć zmienną odpowiedzialną za widoczność daty w komentarzach. RE: Jak usunąć datę komentarzy ? - DonWestbam - 08-01-2017 12:23 Nie wiem czy pamiętasz ale wprowadzałeś mnie w to kiedyś jako mentor ![]() ![]() Tak mam włączony szablon pod urządzenia mobilne, ryłem po jego kodach i kilka odpowiedzialnych linijek za date komentarzy znalazłem lecz każda próba edycji kończyła się rozsypaniem strony .. RE: Jak usunąć datę komentarzy ? - rozekrr - 08-01-2017 12:38 Tak pamiętam, pamiętam ![]() Rozsypanie strony może być z winy że za dużą część kodu usuwasz, spróbuj np. usunąć samą zmienną php comment. RE: Jak usunąć datę komentarzy ? - DonWestbam - 08-01-2017 21:12 3 godziny zabawy i nic nie wymyśliłem. Problem dalej jest, na dziś sobie to odpuszczam. Na dniach może znowu popróbuję. Zmieniać teraz date tylu komentarzy ... Ale kwas ![]() RE: Jak usunąć datę komentarzy ? - DonWestbam - 01-04-2017 12:01 Dzisiaj sobie wróciłem do tematu bo mi się przypomniało ![]() ![]() W edycji motywu mobilnego we wtyczce wchodzimy w custom css i dodajemy: .comment-time { display: none; } zapisujemy i po temacie ![]() |