jamesr kolejeny oszukista - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: jamesr kolejeny oszukista (/Temat-jamesr-kolejeny-oszukista-142512) |
jamesr kolejeny oszukista - Ogniemimieczem - 05-01-2017 12:19 Bez długiego pisania bo już mam dość screeny wszystko pokażą Wziąłem od niego 30 kont +2 gratisowe. Robione na jakimś ovh to raz, dwa jakimś cudem gdy logowałem się z 3 maili innych to przekierowywało mnie na 1 profil więc zostało mi z 32 kont dokładnie 10 które sobie sam zweryfikowałem telefonicznie. Powiedział mu o tych kontach dostałem od niego taką wiadomość: Jak wspomniałem w temacie sergia, ktoś używał moich kont nagminnie to promocji swojego fanpage, prawie ze wszystkich, niestety zrobiłem tylko jedno zdjęcie ponieważ przy zmianie haseł usuwałem jakąkolwiek aktywność Postanowiłem że nie zostawię tego i dowiem się kogo to jest fanpage, ponieważ na dzień w którym aktywnośc powstała dostęp do kont miały 3 osoby jamesr, sergio7(który próbował weryfikować mi konta) i ja. Wiele mi to nie zajęło bo inteligencją jamesr nie grzeszy co przedstawia screen poniżej. Liczę na interwencje administracji w obu przypadkach bo dzięki takim ewenementom jestem już 6 dni w plecy z robotą... Nie wspomnę o licencjach za które też płacę @[jamesr] czekam na wyjaśnienie @[Majka] @[yazir] Sory że wy ale was pamiętam po nickach ) RE: jamesr kolejeny oszukista - jamesr - 05-01-2017 14:41 Pisz do mnie na priv oddam konta i hajs, żeby nie było że nie wiem że źle zrobiłem. Tak polubiłem pare zdjęć i nic więcej (może 2 komy) wiem źle zrobiłem oddam kasę ale napisz do mnie na priv RE: jamesr kolejeny oszukista - yazir - 05-01-2017 16:49 ehhh myślę że mam uczciwą propozycję - wyzerowanie reputacji (jamesr wie dlaczego), 50% ostrzeżeń (wyższe normy miesięczne mamy w tym roku, więc nie mogę rozdrabniać się), no i jakiś miły dopisek pod nickiem (albo w sygnaturce, kwestia do przemyślenia 2) przynajmniej na jakiś miesiąc. No i oczywiście @[jamesr] zwróci pieniądze dla @[Ogniemimieczem] Imo brzmi jak dobry plan RE: jamesr kolejeny oszukista - Ogniemimieczem - 05-01-2017 17:09 @[yazir] Pieniądze fakt zwrócone, mam dostać zadośćuczynienie w postaci kont, lecz boje się ich chyba użyć RE: jamesr kolejeny oszukista - ScroX - 05-01-2017 17:19 Ja np dostałem za opóźniony zwrot za poradnik ładny dopisek pod nickiem który widnieje już grubo ponad rok.. ah ta forumowa sprawiedliwość.. RE: jamesr kolejeny oszukista - jamesr - 05-01-2017 20:13 Yazir, jeśli mam zasługiwać na zmniejszenie reputacji ok zgodzę się, może zasługuję lecz nie tylko ja no ale nie wydaje mi się żebym posługiwał na jej wyzerowanie :| RE: jamesr kolejeny oszukista - yazir - 08-01-2017 12:29 @[Ogniemimieczem] żeby nie było że zapomniałem o sprawie Reputacja obniżona o ok 50%, dopisek pod nickiem oraz 50% warna RE: jamesr kolejeny oszukista - Ogniemimieczem - 08-01-2017 14:07 @[yazir] @[Hybrid1990] Dziękuje jamesr kolejeny oszukista - yazir - 08-01-2017 14:10 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |