Wykonam proste zaplecze SEO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam proste zaplecze SEO (/Temat-Wykonam-proste-zaplecze-SEO-142488) |
Wykonam proste zaplecze SEO - trybulski - 04-01-2017 18:37 Witam serdecznie. Przedmiotem zlecenia jest wykonanie prostego zaplecza na darmowych platformach blogowych, takich jak: wordpress.com livejournal.com tumblr.com weebly.com salon.com i inne... Łącznie jest w sumie ponad 100 różnych platform i miejscówek. Jedno zlecenie obejmuje założenie 25 blogów i stron zapleczowych typu web 2.0. Każdy blog zawiera - 5 tekstów na dany, konkretny temat - losowe zdjęcia - losowe filmiki z YT - link pod postacią słowa kluczowego lub URL Inne opcje do dogadania. Strony zapleczowe zakładane są z różnych adresów IP. Przy większych zleceniach oraz dla stałych klientów GRATISY! Po wykonaniu zlecenia przesyłam dane do logowania. Cena: 99 zł. Uwaga!!! Ze względu na mój tytuł użytkownika, dla pierwszych kilku osób po 5 stron ZA DARMO. RE: Wykonam proste zaplecze SEO - ktostujest - 04-01-2017 19:04 jestem zainteresowany próbką RE: Wykonam proste zaplecze SEO - trybulski - 04-01-2017 19:08 @[ktostujest] napisz na PW RE: Wykonam proste zaplecze SEO - trybulski - 05-01-2017 13:04 Zmiana oferty/uaktualnienie/nowa oferta. W związku z tym temat zgłosiłem do zamknięcia. Nowa oferta już wkrótce. Jestem niemal że pewien, że nowa oferta będzie o wiele bardziej atrakcyjna. Wykonam proste zaplecze SEO - MaLiN - 05-01-2017 14:00 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |