![]() |
Nagrywanie na youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Nagrywanie na youtube (/Temat-Nagrywanie-na-youtube-142484) |
Nagrywanie na youtube - weider91 - 04-01-2017 17:01 Witam, mam do Was krótkie pytanie, mianowicie czy dobrym pomysłem by było nagrywanie na Polskim youtubie przez obcokrajowca, który bez jakiegokolwiek akcentu mówi po polsku? mogłoby to jakoś przyciągnąć widzów ? pieniądze na dobry sprzęt do nagrywania itd jest. Zostało wymyślić dobra niszą(w sumie to jest najważniejsze) a później może jakaś współpraca z top youtuberami odnośnie występów np w ulicznych sondach,czy innych materiałach, co za tym idzie auto promocja kanału itd... warto?? RE: Nagrywanie na youtube - piotrgk4 - 04-01-2017 17:03 Nie RE: Nagrywanie na youtube - Ogniemimieczem - 04-01-2017 17:05 To się przyjęło i nawet było sławne ![]() ![]() ![]() RE: Nagrywanie na youtube - BuySellProfit - 04-01-2017 17:14 Owszem, jeśli ten obcokrajowiec jest jakąś modleką z dużymi ekhm ekhm, inaczej wątpię, żeby ludzie to oglądali ![]() RE: Nagrywanie na youtube - weider91 - 04-01-2017 17:21 żeby nie było, nie jest muzułmaninem ![]() ![]() RE: Nagrywanie na youtube - konrad123456789 - 04-01-2017 17:26 Czemu nie, zawsze możesz spróbować, tylko znaleźć odpowiedni temat, bo nagrywając różne, vlogi, pranki, i inne, źle wpływa na pozycjonowanie (algorytmy yt), więc celować w jeden temat, najlepiej gdzie bedą oglądać to dzieci RE: Nagrywanie na youtube - BuySellProfit - 04-01-2017 17:29 Możesz uczyć swojego ojczystego języka ludzi nim zainteresowanych, myślę, że byłoby spoko ![]() RE: Nagrywanie na youtube - weider91 - 04-01-2017 17:51 Myślałem nad nauką języka, ale sam dysponuje podstawowym, pisać nie potrafi, ani czytać w swoim ojczystym języku, prawie całe życie w Polsce (23 w PL) ![]() ![]() RE: Nagrywanie na youtube - rachman - 04-01-2017 21:02 Cytat:obcokrajowca, który bez jakiegokolwiek akcentu mówi po polskuJeśli w sensie że atrakcją ma być że obcokrajowiec naumiał się polskiego to ch...wa to atrakcja. Jeśli w sensie że ma dobry pomysł na nagrania to nie kumam co za różnica czy to małpa, Chińczyk, Polak, ufoludek, czy inny obcokrajowiec? RE: Nagrywanie na youtube - weider91 - 04-01-2017 22:44 (04-01-2017 21:02)rachman napisał(a):Cytat:obcokrajowca, który bez jakiegokolwiek akcentu mówi po polskuJeśli w sensie że atrakcją ma być że obcokrajowiec naumiał się polskiego to ch...wa to atrakcja. Wiesz, dla Ciebie nie będzie to nagrywane indywidualnie, jest setki tysięcy innych ludzi z innym podejściem, których może to zainteresować, aczkolwiek jeszcze nie mam tematu nagranego, więc póki co orientuje się ![]() |