Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Aplikacja do nauki angielskiego - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Aplikacja do nauki angielskiego (/Temat-Aplikacja-do-nauki-angielskiego-142458)

Aplikacja do nauki angielskiego - Sebqu - 03-01-2017 21:37

Cześć poszukuje aplikacji mobilnej na androida, na której będę mógł się uczyć codziennie słówek z angielskiego, generalnie najbardziej interesuje mnie opcja wpisywania własnych słówek, później z nich jakieś powtórki. Co prawda mógłbym po prostu pisać w notatniku te słówka, ale od czego są aplikacje Cool
Chciałbym uczyć się w tygodniu poprzez progres tzn w pon 1 słówko, wtorek 2 słówka... sobota 6słówek, a w niedziele je powtarzać. I od nowa. Macie coś godnego polecenia?

RE: Aplikacja do nauki angielskiego - Czaq - 03-01-2017 21:49

Duolingo Wink

RE: Aplikacja do nauki angielskiego - Slight - 03-01-2017 22:19

Też chyba mogę polecić Duolingo, sam korzystałem z tej aplikacji przez pewien czas.

RE: Aplikacja do nauki angielskiego - mateusz68 - 03-01-2017 22:23

Ja polecam "Anki"

RE: Aplikacja do nauki angielskiego - Sebqu - 03-01-2017 23:38

(03-01-2017 21:49)Czaq napisał(a):  Duolingo Wink

(03-01-2017 22:19)Slight napisał(a):  Też chyba mogę polecić Duolingo, sam korzystałem z tej aplikacji przez pewien czas.
Pobrałem, ale widzę bardzo mało słówek do nauki, chyba że to mi się odblokuja, bo póki co to banalny straszne, nie widzę też opcji dodania swoich slowek

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

RE: Aplikacja do nauki angielskiego - karoo17 - 07-01-2017 11:11

Ja polecam mFiszki