Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Kolejne pytanie... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Kolejne pytanie... (/Temat-Rozwiazane-Kolejne-pytanie-1424)

[Rozwiązane]Kolejne pytanie... - Parada - 04-02-2010 13:02

Otóz tak... Czy jeżeli mam 20 fake kont i zaprosiłem je na Lockerz, to czy dadzą mi za to bana ? Ale chodzi o to, że tylko na JEDNYM koncie zbieram PTZ, na resztę wogóle nie wchodze.

RE: Kolejne pytanie... - Bolt - 04-02-2010 13:07

Ban na 100% przy zamawianiu nagrody na restocku, lepiej napisz do lockerz i przeproś to ci wyrezują PTZ i nie zbanują to i tak chyba lepsze wyjście

RE: Kolejne pytanie... - Parada - 04-02-2010 14:24

A skąd taka pewność, że akurat mnie złapią na restocku ? Przecież nie podawałem tam w tych kontach jednego adresu, tylko jakies inne zmyslone itp

RE: Kolejne pytanie... - Kilol - 04-02-2010 14:29

Oni mają swoją baze danych i wiedzą o wszystkim co robisz, jaki masz adres IP itd.
Na restocku cię nie złapią, ale kiedy coś zamówisz. Wtedy będą sprawdzać twoje konto, aby mieć pewność, że legalnie zdobyłeś nagrodę.

RE: Kolejne pytanie... - krzych91 - 04-02-2010 14:37

Parada - posłuchaj rad kolegów, ban nie minie Cię na 100%. Ich systemu nie da się oszukać, szczególnie, że Twoja sytuacja jest wręcz oczywista. 20 kont z tego samego IP, raz tylko były zalogowane i tylko po to, by odebrać zaproszenie od Ciebie. Możliwe, że nawet przed restockiem dostaniesz bana, więc załatw to polubownie jak najszybciej jeśli zależy Ci na tym koncie.

RE: Kolejne pytanie... - Parada - 04-02-2010 15:33

Napisałem do nich e-maila, jak można było już zauważyć... Mam nadzieje, że łagodnie mnie ukarzą.

P.S Napisałem do nich i nie moge tera wogóle wejśc na Lockerz, jak wchodze to jest animacja jak jakis pies liże szybe, pisze że niby mam jakiś błąd i mam 0 PTZ znajomych i wszystkiego.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Kolejne pytanie... - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.