Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem (/Temat-Serwisy-do-reklamy-stron-z-darmowym-bonusem-142382) |
Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem - rachman - 02-01-2017 15:24 Podawajcie linki do serwisów w których można reklamować stronę ale: - musi dawać na start jakiś bonus by na dzień dobry można było zacząć reklamę - odwiedzający muszą widzieć stronę (nie chodzi o wejścia, wyświetlania) - czyli nie chodzi o syrfbary itp. raczej o reklamę kliknij, zobacz, kapć czy coś podobnego... by osoba przynajmniej co któraś zapoznała się ze stroną RE: Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem - MrocznyKILL - 02-01-2017 15:46 Aktualnie nie jestem w stanie podać żadnych linków ale osobiście obserwuję dział buxy i łapię z tych co dają coś na start. Co prawda jakość zostawia wiele do życzenia ale udało mi się zdobyć kilku partnerów z takich promocji. RE: Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem - rachman - 02-01-2017 15:51 No właśnie biega o reklamę by złapać refów więc jak któryś daje coś na start by nie trzeba tam tracić wiele czasu by móc postawić reklamę to możesz wrzucić refa jak coś upatrzysz RE: Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem - MrocznyKILL - 02-01-2017 15:55 Dodam jeszcze że osobiście stosuje w buxach rotację banera. Tania i w reklamę wbijają najczęściej osoby zainteresowane jedyna wada to to że taka forma reklamy jest długofalowa (choć dla mnie to plus ). Jak coś się pojawi to podrzucę link. RE: Serwisy do reklamy stron z darmowym bonusem - rachman - 02-01-2017 16:05 Tak, też to stosuję |