![]() |
Poszukuję programisty PHP/JavaScript - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poszukuję programisty PHP/JavaScript (/Temat-Poszukuje-programisty-PHP-JavaScript-142330) |
Poszukuję programisty PHP/JavaScript - dzejkobs - 31-12-2016 18:05 Witajcie! Tak jak w temacie poszukuję programisty któremu nie jest obcy język PHP oraz trochę javaScript ![]() Mam rozpoczęty projekt serwisu (którego jeszcze nie ma na rynku) poniekąd taka mała innowacja. Jeśli serwis będzie dobrze zrobiony od strony technicznej to wróżę mu niezłą przyszłość ![]() Co do zapłaty to kwestia dogadania. Mogę płacić za każdą wprowadzoną zmianę lub za całość projektu. Żeby nie przedłużać, jeśli ogarniasz PHP i chcesz stworzyć ciekawy projekt a jednocześnie dorobić to zapraszam na PW lub gg: 55061449 ![]() Pozdrawiam! ![]() RE: Poszukuję programisty PHP/JavaScript - Mailowiec - 31-12-2016 18:25 To PHP i JavaScript czy Java? RE: Poszukuję programisty PHP/JavaScript - dzejkobs - 31-12-2016 18:34 (31-12-2016 18:25)Mailowiec napisał(a): To PHP i JavaScript czy Java? Aplikacje w języku Java działają w maszynie wirtualnej lub w przeglądarce, a kod JavaScript jest uruchamiany wyłącznie w przeglądarkach. Więc zdecydowanie JavaScript ![]() Dzięki za zwrócenie uwagi @[Mailowiec] już poprawione ![]() RE: Poszukuję programisty PHP/JavaScript - dzejkobs - 01-01-2017 18:41 Już znalazłem ![]() Do zamknięcia. Poszukuję programisty PHP/JavaScript - surfer0700 - 27-02-2017 05:20 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |