Sub Sms w odtwarzaczu filmów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Sub Sms w odtwarzaczu filmów (/Temat-Sub-Sms-w-odtwarzaczu-filmow-142309) |
Sub Sms w odtwarzaczu filmów - sebek0301 - 31-12-2016 00:56 Witam nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale nie mogłem znaleźć nic lepszego. Ostatnio natknąłem się na stronę, która polegała na subskrybcji sms i po otworzeniu filmu wyskoczyło i tu nasuwa się moje pytanie. jaka strona oferuje takie coś tylko że w języku angielskim? Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. RE: Sub Sms w odtwarzaczu filmów - konrados1702 - 31-12-2016 01:25 (31-12-2016 00:56)sebek0301 napisał(a): Witam nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale nie mogłem znaleźć nic lepszego. Ostatnio natknąłem się na stronę, która polegała na subskrybcji sms i po otworzeniu filmu wyskoczyło Właśnie Eforsa, obsługuje nawet więcej języków |