Problem z przyciskami! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Problem z przyciskami! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< (/Temat-Problem-z-przyciskami-142293) |
Problem z przyciskami! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< - rAzEET - 30-12-2016 18:04 Witam! Problem polega na tym, że od czasu do czasu coś mi się przestawia i klikają "strzałkę w lewo" zaczynają się spamić "$$$", a klikając "CTRL" będąc w przeglądarce tworzy się nowe okno, a poprzednie usuwa. Po jakimś czasie samo się to wyłącza. Pewnie nie chcący klikam jakieś kombinacje przycisków o których nie wiem! Z góry dziękuję! Pozdrawiam! RE: Problem z przyciskami! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< - jamroczik - 30-12-2016 18:29 Jesli nie zmienia Ci się układ - sprawdz w tray i panelu sterowania to moze tez padać sama klawiatura fizycznie. RE: Problem z przyciskami! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< - rachman - 30-12-2016 21:57 Masz w tle jakiś program włączony do haseł, autouzupełniania albo inny który używa skrótów? U mnie tak pierdzieli KeePass jak o nim zapomnę że włączony Problem z przyciskami! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<< - Hybrid1990 - 28-09-2018 21:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |