Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiamy na CupSell - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabiamy na CupSell (/Temat-Zarabiamy-na-CupSell-142127)

Zarabiamy na CupSell - turos - 27-12-2016 00:40

Witam chciałbym wam przedstawić system zarabiania na CupSell.pl
Jeśli ktoś ma pomysł może tam szybko i w miarę dobrze zarobić Wink
Zarabianie polega na tym, że CupSell oferuje nam różne produkty koszulki bluzki kubki, bieliznę i dużo innych rzeczy, na których możemy dodawać własną grafikę, napisy itp. Tworzymy swój sklep po czym możemy nasze produkty sprzedawać z zarobkiem np. za jednej rzeczy 15 zl za sprzedanie jakieś koszulki Wink
Z góry przepraszam że tak bardzo chaotycznie napisałem Big Grin jeśli chcesz coś więcej wiedzieć pisz pomogę !

mój reff : https://cupsell.pl/polecam/turos

Jeśli się zarejestrujesz z refa oczywiście pomogę ci w każdej chwili Wink

RE: Zarabiamy na CupSell - StoneMan - 27-12-2016 00:49

Misiu , temat już był , ale jak chcesz żeby został to popracuj nad naprawde fajnym opisem i poradnikiek i umiesc w odpowiednim dziale , myślę że jak będzie to porządnie zrobione to administracja zgodzi sie żeby zostało
po drugie brakuje czystego linku co również jest niezgodne z regulaminem

Co do samego kapselka osobiście potwierdze że nawet bez promocji zarobiłem , no ale prawa autorskie Wink

Zarabiamy na CupSell - yazir - 27-12-2016 02:30

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.